Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

40 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Mariela~

~Mariela~
  • Goście

Napisano 19 luty 2011 - 09:04:28

Bardzo informatywny artykul,ale co z tego,czasem jest zrozumienie tego zagadnienia dopiero jasne,jak zachorujemy na raka.Tak bylo u mnie .W roku 2OO3 stwierdzono u mnie raka pluca i to tylko przez przy
padek (uporczywy kaszel).To jest niesamowity szok taka diagnoza.Ta chemioterapia,a potem operacja,to prawdziwa gehenna,nie do opisania !a potem drugi szok po roku czasu...przerzuty komorek rakowych do organizmu.Bylam przy
gotowana na najgorsze.W tej sytuacji zdrowotnej pojechalam do Niemiec ,do Duesseldorfu.Adres ten o dziwo dostalam
od mego lekarza domowego; Dzienna Klinika,dr.Gordon Theodor,Duesseldorf,Schadowstr.28. Nie mialam nic do stracenia
pojechalam do Niemiec.Dr.Gordon jest rodzonym polakiem z Bydgoszczy,w jego gabinecie rozmowa przebiega po polsku.
Dr.Gordon jest przedstawicielem medycyny integratywnej (komplementarna+konwencjonalna),prasa zachodnia pisze wiele
na temat tej integracyjnej metody leczenia ,pisala od wielu lat o pozytywnych wynikach leczenia raka przez naszego
rodaka dr.Gordona.W jego poczekalni spotkasz ludzi z calej Europy.
Dr.Gordon przeprowadzil u mnie leczenie komplementarne/biologiczne ,2O zabiegow ambulatoryjnych.POzatem dalej
w Polsce corocznie wykonane zabiegi wg.planu terapii ustawionej przez dr.Gordona.W sierpniu 2OO4 nie stwierdzono
u mnie ani starych,ani nowych ognisk rakowych.Od tego czasu nie mam problemu rakowego,jestem zdrowa.
O ile moja historia cudownego wyleczenia was interesuje,a przedewszystkim dr.Gordon i jego leczenie,to kliknijcie
poprostu *dr.Gordon Theodor,komentarze* ,albo www.schmerzenzentrum.de.
Otrzymacie tam obszerne wpisy,informacje dot.dr.Gordona oraz jego sposobu leczenia.Pozdrawiam zainteresowanych. :D

#2 ~Kadmol~

~Kadmol~
  • Goście

Napisano 24 marzec 2011 - 12:52:17

O wszystkim właśnie się mówi dużo, ale przemilczana zostaje prostata. Wciąż za mało jest informowania o niej, a to przecież dość istotny dla wielu mężczyzn problem. Panowie, badamy się - nie wstydzić się, tu gra idzie o życie :)

#3 ~sł~

~sł~
  • Goście

Napisano 05 kwiecień 2011 - 10:13:48

Wyświetl postUżytkownik Mariela dnia 19 luty 2011 - 09:04:28 napisał

Bardzo informatywny artykul,ale co z tego,czasem jest zrozumienie tego zagadnienia dopiero jasne,jak zachorujemy na raka.Tak bylo u mnie .W roku 2OO3 stwierdzono u mnie raka pluca i to tylko przez przy
padek (uporczywy kaszel).To jest niesamowity szok taka diagnoza.Ta chemioterapia,a potem operacja,to prawdziwa gehenna,nie do opisania !a potem drugi szok po roku czasu...przerzuty komorek rakowych do organizmu.Bylam przy
gotowana na najgorsze.W tej sytuacji zdrowotnej pojechalam do Niemiec ,do Duesseldorfu.Adres ten o dziwo dostalam
od mego lekarza domowego; Dzienna Klinika,dr.Gordon Theodor,Duesseldorf,Schadowstr.28. Nie mialam nic do stracenia
pojechalam do Niemiec.Dr.Gordon jest rodzonym polakiem z Bydgoszczy,w jego gabinecie rozmowa przebiega po polsku.
Dr.Gordon jest przedstawicielem medycyny integratywnej (komplementarna+konwencjonalna),prasa zachodnia pisze wiele
na temat tej integracyjnej metody leczenia ,pisala od wielu lat o pozytywnych wynikach leczenia raka przez naszego
rodaka dr.Gordona.W jego poczekalni spotkasz ludzi z calej Europy.
Dr.Gordon przeprowadzil u mnie leczenie komplementarne/biologiczne ,2O zabiegow ambulatoryjnych.POzatem dalej
w Polsce corocznie wykonane zabiegi wg.planu terapii ustawionej przez dr.Gordona.W sierpniu 2OO4 nie stwierdzono
u mnie ani starych,ani nowych ognisk rakowych.Od tego czasu nie mam problemu rakowego,jestem zdrowa.
O ile moja historia cudownego wyleczenia was interesuje,a przedewszystkim dr.Gordon i jego leczenie,to kliknijcie
poprostu *dr.Gordon Theodor,komentarze* ,albo www.schmerzenzentrum.de.
Otrzymacie tam obszerne wpisy,informacje dot.dr.Gordona oraz jego sposobu leczenia.Pozdrawiam zainteresowanych. :D

A czy mogłabyś powiedzieć jaka jest cena leczenia?

#4 ~Mariela~

~Mariela~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2011 - 12:40:48

Wyświetl postUżytkownik sł dnia 05 kwiecień 2011 - 10:13:48 napisał

A czy mogłabyś powiedzieć jaka jest cena leczenia?
AKTUALNA INFORMACJA ! Gabinet prywatny dr.Gordona jest obecnie nieczynny.Istnieje SERVIS informacyjny dot.dalszego
leczenia pod telefonem;O173 74 34 O76.
Leczenie w Niemczech jest obecnie nie do przeprowadzenia,ale doktor ustala pacjentowi PLAN Terapii do wykonania
w Polsce.To kosztuje 1/4 tej ceny co w Niemczech.Telefonuj,pierwsza porada jest za darmo.To co wiem,to musisz
przefaksowac DIAGNOZE chorego do doktora Gordona,a dopiero potem dostaniesz plan tej terapii.Cena tego indywidualnie
ustawionego planu wynosi 18O,-Euro(to wiem napewno).Aha,jeszcze jedna informaacja dla Ciebie; ta domowa terapia w Polsce przebiega 2x w tygodniu i to przez trzy mies.To jest wszystko co wiem na ten temat.
Pozdrawiam !

#5 ~Mariela~

~Mariela~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2011 - 12:59:01

Ja jestem okropna GAPA !,dlatego wstawiam jeszcze cene "domowej terapii w Polsce".Za trzy mies.terapii razem
z otrzymanymi medykamentami wynosi od Euro 98O,-do 1.18O,-.To nie jest drogo :) ,bo dostajesz w sumie 6 medykamentow na przeprowadzenie 3-mies.terapii(tego jest cala kupa-odpowiednie zastrzyki).To jest indywidualny
PLAN terapii z uwagi na rodzaj raka jest ustawiony. :D

#6 ~Irena~

~Irena~
  • Goście

Napisano 23 czerwiec 2011 - 00:59:38

Wyświetl postUżytkownik Mariela dnia 06 kwiecień 2011 - 12:59:01 napisał

Ja jestem okropna GAPA !,dlatego wstawiam jeszcze cene "domowej terapii w Polsce".Za trzy mies.terapii razem
z otrzymanymi medykamentami wynosi od Euro 98O,-do 1.18O,-.To nie jest drogo :) ,bo dostajesz w sumie 6 medykamentow na przeprowadzenie 3-mies.terapii(tego jest cala kupa-odpowiednie zastrzyki).To jest indywidualny
PLAN terapii z uwagi na rodzaj raka jest ustawiony. :D
Hallo kochana! nie zawsze koszt tej terapii wynosi tylko okolo 12OO,euro.To jest bardzo indiwidualna sprawa,bo
inne masz medykamenty tylko celem zapobiegania przerzutow ,a inne medykamenty dostajesz o ile rak jest rozsiany
w organizmie/metastazy/,wtedy te leki inaczej kosztuja.Moja siostra przechodzi teraz w Polsce terapie przepisana
przez dr.Gordona,sprowadzila leki potrzebne do tej terapii z Niemiec i zaplacila 1.84O,-euro.,a gdyby te leki
zamawiala w polskiej aptece,to by zaplacila 2.5OO,-euro,bo tak nam obliczono w aptece polskiej.

#7 ~Bożena~

~Bożena~
  • Goście

Napisano 08 lipiec 2011 - 21:57:13

A w której aptece w Niemczech można zamówić leki od doktora Gordona?

#8 ~Bożena~

~Bożena~
  • Goście

Napisano 08 lipiec 2011 - 21:59:50

Właśnie dostałam plan terapii dla męża i chciałabym jak najszybciej zamówić te leki. Brdzo proszę o pomoc bo czas nagli.

#9 ~monia b.~

~monia b.~
  • Goście

Napisano 11 lipiec 2011 - 12:48:03

Bożenko w jaki sposób dostałaś ten plan terapii błagam podpowiedz ten podawany wszędzie numer nie odpowiada

#10 ~Bożena~

~Bożena~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 20:17:09

Wyświetl postUżytkownik monia b. dnia 11 lipiec 2011 - 12:48:03 napisał

Bożenko w jaki sposób dostałaś ten plan terapii błagam podpowiedz ten podawany wszędzie numer nie odpowiada

#11 ~Bożena~

~Bożena~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 20:41:56

monia b. to ja dałam Ci tą odpowiedź tylko nie wiem dlaczego jestem pod szyldem Gość.Jeszcze raz powodzenia.

#12 ~edziunia~

~edziunia~
  • Goście

Napisano 18 lipiec 2011 - 16:34:41

pomyliłam kwoty nie 12000 a 1200

#13 ~zdrowy~

~zdrowy~
  • Goście

Napisano 18 lipiec 2011 - 20:08:00

Ludziom się zupełnie we łbach poprzewracało! Nie dbają o zdrowie - piją, palą, wściekają się na siebie nawzajem o byle co i potem są efekty. Na leczenie raka nie można liczyć. Niektórzy lekarze są skuteczniejsi, inni mniej, ale w zaawansowanym stadium choroby leczenie się jest jak hazard. Znacznie lepsza jest profilaktyka. Rzucić nałogi, skończyć z niezdrowym trybem życia. A TĘ STRONĘ polecam na otrzeźwienie, dla wszystkich tych, którzy palą, piją, wściekają się i mają swoje zdrowie głęboko w nosie. Taka szokowa terapia im się zaiste przyda!

#14 ~Marek D.~

~Marek D.~
  • Goście

Napisano 13 październik 2011 - 08:21:00

Wyświetl postUżytkownik Darus dnia 02 październik 2011 - 18:35:02 napisał

Jeśli jest osoba, która stosowała terapię na raka trzustki, to proszę o pilny kontakt na adres: darekmi1@wp.pl
pozdrawiam
Tylko tyle powiem,rak trzustki to nie bagatela.U mnie ta terapia dala dobry wynik,ale znaczenienma stopien zaawanso
wania.Pomimo to polecam,bo chemia to nie wszystko i czasaem wiecej zaszkodzi jak pomoze.

#15 ~Jola~

~Jola~
  • Goście

Napisano 22 październik 2011 - 22:44:39

Do Daruś.

Ojca mam po raku trzustki

#16 ~aga~

~aga~
  • Goście

Napisano 10 listopad 2011 - 11:08:38

Witam u mnie w rodzinie jest również osoba chora na raka dokładnie raka jajnika. Chciałam się zapytać bo z tego co się dowiedziałam z forum to koszt usługi u doktora wynosi 180 euro + koszt zakupu leków co może wynieść nawet ok 2000 euro na 3 miesiące? Mariela napisała że miała 20 zabiegów i nie wiem jak to rozumieć. Jeden zabieg to podanie jeden raz leków, czyli jak w tygodniu się podaje 2 razy to wtedy byłyby już dwa zabiegi? Czy może musiała aż 20 razy sprowadzać leki? Ile przykładowo u Was trwała terapia? czy ona się kończy po tych 3 miesiącach? Ile gdzieś razy się sprowadza leki? czy tylko raz? I czy osoba która nie zna niemieckiego da radę zamówić leki? Jakie są mniej więcej koszty całej terapii, wiem że to wszystko zależy od zaawansowania choroby ale chciałabym wiedzieć orientacyjnie bo nie wiem niestety czy mnie na to stać:( Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

#17 ~Ela~

~Ela~
  • Goście

Napisano 19 listopad 2011 - 19:46:38

Czy zapytanie do doktora mozna wyslac po polsku? Albo dzwoniac mozna dogadac sie po polsku? Ewentualnie po angielsku?
Czy dr Gordon w dalszym ciagu przyjmuje? Bo na innych forach jest jakies info, ze juz na emeryturze.
Czy czerniak zlosliwy z przerzutami u 29-letniego pacjenta ma szanse na dobra diagnoze? Pacjent czuje sie jeszcze bardzo dobrze, guzy w mozgu usuniete: 1 chirurgicznie, 2 radioterapia stereotaktyczna, ale zostal nieoperacyjny (przy aorcie) w plucach.
Wierzymy tylko w niekonwencjonalne metody, gdyz medycyna akademicka spisala juz syna straty.
Nie chcemy tez chemioterapii, bo wiemy, ze nie pomaga w czerniaku, a bardzo oslabia organizm.
Czy ktos ma porownanie, ktora z metod jest lepsza: dr Gordona, czy terapia metaboliczna witamina B-17? Zasade tej drugiej znam i mialam juz zamiar zamawiac zastrzyki, ale natknelam sie na info o dr Gordonie.

Prosze tylko o rozsadne odpowiedzi, chetnie bezposrednio na mail: letril@wp.pl, osoby nie wierzace w tego typu metody moga sobie oszczedzic czasu, kpina w takiej sytuacji jest całkiem nie na miejscu...

Zdruzgotana matka

#18 ~aga~

~aga~
  • Goście

Napisano 21 listopad 2011 - 08:26:09

Witam ja również napisałam na różne fora z pytaniami odnośnie terapii Gordona ale nikt nie odpisuje. Ludzie przestali chyba już zaglądać. Z tego co wyczytałam z forów to że najlepiej dzwonić od 12 do 16 od pon do czw i wtedy odbiera albo Pani Gordon albo sekretarka i rozmowa odbywa się po polsku. Nie wiem niestety ile trwa terapia, wyczytałam tylko że doktor przepisuje leki na 3 miesiące. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje nowych pacjentów bo różnie ludzie piszą, myślę że najlepiej jak Pani zadzwoni i spyta się u źródła. Mam prośbę jeśli Pani się czegoś dowie proszę napisać albo tu na forum albo na mojego meila agusienka1984@interia.pl Sama zastanawiam się nad jej podjęciem ale nie wiem czy podołam finansowo bo nie wiem ile trwa terapia, czy ona się kończy po 3 miesiącach czy trwa dłużej.

#19 ~Iza~

~Iza~
  • Goście

Napisano 12 grudzień 2011 - 16:19:52

Wyświetl postUżytkownik aga dnia 21 listopad 2011 - 08:26:09 napisał

Witam ja również napisałam na różne fora z pytaniami odnośnie terapii Gordona ale nikt nie odpisuje. Ludzie przestali chyba już zaglądać. Z tego co wyczytałam z forów to że najlepiej dzwonić od 12 do 16 od pon do czw i wtedy odbiera albo Pani Gordon albo sekretarka i rozmowa odbywa się po polsku. Nie wiem niestety ile trwa terapia, wyczytałam tylko że doktor przepisuje leki na 3 miesiące. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje nowych pacjentów bo różnie ludzie piszą, myślę że najlepiej jak Pani zadzwoni i spyta się u źródła. Mam prośbę jeśli Pani się czegoś dowie proszę napisać albo tu na forum albo na mojego meila agusienka1984@interia.pl Sama zastanawiam się nad jej podjęciem ale nie wiem czy podołam finansowo bo nie wiem ile trwa terapia, czy ona się kończy po 3 miesiącach czy trwa dłużej.
No nikt nie odpisuje,bo serwis dr.Gordona prowadzony przez p.Gordon jest tylko do grudnia czynny.
To co wiem to jest serwis dla pacjenta dr.Gordona z ostatnich 5 lat.Telefon do serwisu:1737434O76
Zapytaj sama,bo nie wiem czy cokolwiek ,to znaczy plan terapii dostaniesz.

#20 ~Mariela~

~Mariela~
  • Goście

Napisano 16 grudzień 2011 - 08:34:57

:( [quote name='Ela' timestamp='1321728398' post='901247']
Czy zapytanie do doktora mozna wyslac po polsku? Albo dzwoniac mozna dogadac sie po polsku? Ewentualnie po angielsku?
Czy dr Gordon w dalszym ciagu przyjmuje? Bo na innych forach jest jakies info, ze juz na emeryturze.
Czy czerniak zlosliwy z przerzutami u 29-letniego pacjenta ma szanse na dobra diagnoze? Pacjent czuje sie jeszcze bardzo dobrze, guzy w mozgu usuniete: 1 chirurgicznie, 2 radioterapia stereotaktyczna, ale zostal nieoperacyjny (przy aorcie) w plucach.
Wierzymy tylko w niekonwencjonalne metody, gdyz medycyna akademicka spisala juz syna straty.
Nie chcemy tez chemioterapii, bo wiemy, ze nie pomaga w czerniaku, a bardzo oslabia organizm.
Czy ktos ma porownanie, ktora z metod jest lepsza: dr Gordona, czy terapia metaboliczna witamina B-17? Zasade tej drugiej znam i mialam juz zamiar zamawiac zastrzyki, ale natknelam sie na info o dr Gordonie.

Prosze tylko o rozsadne odpowiedzi, chetnie bezposrednio na mail: letril@wp.pl, osoby nie wierzace w tego typu metody moga sobie oszczedzic czasu, kpina w takiej sytuacji jest całkiem nie na miejscu...

Zdruzgotana matka

Ten serwis dr.Gordona jest jeszcze czynny pod nr.173 74 34 O76,ale tylko do 31 grudnia.Ajak tobie nie odpowiedzieli
to napewno dlatego bo ich taki oszust/pl oblewa na wielu forach.Za tyle lat uczciwej pracy i pomocy dla chorego
dostali ZAPLATE.Dr.Gordon pozostanie dla mnie na zawsze NAJLEPSZYM LEKARZEM jakiego w mojej chorobie spotkalam,
a te wszystkie kalumnie rzucone przez tego niby oszukanego,to jest nie tylko wielka granda,ale to rzutuje na nas
,bo za dobre czynione przez Pana dr.Gordona OLano go pod koniec i to okropnie.Mnie jest tylko za tego "oszukanego"
WSTYD,wielki WSTYD i tyle.
:(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych