Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Marascool~

~Marascool~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 17:12:34

Jednak człowiek głupieje na starość. Szczególnie takie podstarzałe panie.

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 17:32:17

Dla mnie bomba! takie jest życie i póki trwa, trzeba się nim cieszyć :)

#3 ~gazda~

~gazda~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 19:16:53

Wyświetl postUżytkownik Marascool dnia 04 luty 2012 - 17:12:34 napisał

Jednak człowiek głupieje na starość. Szczególnie takie podstarzałe panie.
A Ty mi wyglądasz na bardzo nudnego i smutnego młodego staruszka. Mam rację?

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 19:35:44

Wyświetl postUżytkownik gazda dnia 04 luty 2012 - 19:16:53 napisał

A Ty mi wyglądasz na bardzo nudnego i smutnego młodego staruszka. Mam rację?
Zgadzam się z Tobą :) jeśli ludzie czerpią jeszcze trochę radości z tego smutnego życia, to po co tak oceniać jak w 1#?.
Życie jest tak krótkie...

#5 ~LoL~

~LoL~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 22:38:27

:lol: :lol: :lol:
Tylko w BRZYDGOSZCZY można było zorganizować taką farsę :lol:

#6 ~eliza~

~eliza~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 09:11:36

W-yższa S-zkoła B-ankrutów z Torunia która ledwie zipie i naciąga starszych bydgoszczan na opłaty 200 zł za semestr, podczas gdy na innych UTW ceny są od 20-40 złotych.

Ludzie UTW w Bydgoszczy jest już ok.10, dlaczego dajecie się tak skubać krzyżactwu?

Jeszcze wam mało,że umk niemiłosiernie doi wasze dzieci i wnuki na CM a pieniążki wiadomo gdzie lądują.
Humaniści z umk muszą przecież za coś żyć,podobnie na wsb.

#7 ~Kama~

~Kama~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 10:34:53

Życie tych Pań na pewno nie jest nudne w przeciwieństwie do życia Marascoola, jak przypuszczam, ktory spędza życie przed kompem i największą atrakcją jest wrzucanie prymitynych komentarzy. Najwyraźniej marascool bardziej sie przejmuje zyciem innych niż inni jego życiem. Jakie to smutne.

#8 ~rafal~

~rafal~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 12:58:21

Wspaniały pomysł. Krytkującym przypominam, że zegar biologiczny tyka u każdego z nas. Dla próby sugeruję kupno czadoru lub peleryny i korzystanie z uroków życia po zmroku lub najlepiej wykupienie pakietu cyfrowego kolorowego życia z seriami telewizyjnymi aż do ostatniego impulsu rozrusznika.

#9 ~grażyna~

~grażyna~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 13:33:49

Wyświetl postUżytkownik eliza dnia 05 luty 2012 - 09:11:36 napisał

W-yższa S-zkoła B-ankrutów z Torunia która ledwie zipie i naciąga starszych bydgoszczan na opłaty 200 zł za semestr, podczas gdy na innych UTW ceny są od 20-40 złotych.

Ludzie UTW w Bydgoszczy jest już ok.10, dlaczego dajecie się tak skubać krzyżactwu?

Jeszcze wam mało,że umk niemiłosiernie doi wasze dzieci i wnuki na CM a pieniążki wiadomo gdzie lądują.

Ciekawe skąd masz takie wiadomości, że semestr w UKW przy Wyższej Szkole Bankowej kosztuje 200zł?! Najpierw sprawdż a potem pisz! A poza tym ci, którzy płacą 20 -40zł to dostają dotację z budżetu, czyli z NASZYCH podatków, a ta uczelnia dla ludzi młodych inaczej jest na WŁASNYM rozrachunku. I pewnie dlatego tyle się tam dzieje!!

#10 ~eliza~

~eliza~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 16:40:09

Wyświetl postUżytkownik grażyna dnia 06 luty 2012 - 13:33:49 napisał

Ciekawe skąd masz takie wiadomości, że semestr w UKW przy Wyższej Szkole Bankowej kosztuje 200zł?! Najpierw sprawdż a potem pisz! A poza tym ci, którzy płacą 20 -40zł to dostają dotację z budżetu, czyli z NASZYCH podatków, a ta uczelnia dla ludzi młodych inaczej jest na WŁASNYM rozrachunku. I pewnie dlatego tyle się tam dzieje!!

Po 1-sze WSB nie nazywaj uczelnią ,bo jest jedynie szkółka, dokładnie W-yższa S-zkółka B-ankrutów

Po 2-wiem ile od początku żądali ,bo rozmawiałam a nimi

Po 3-dlaczego kłamiesz ,skoro moja znajoma mówiła ,że właśnie tyle płaciła w ub.roku?

Znając zachłanność, pazerność toruńczyków cenę mogli jedynie podnieść a nie obniżyć.
Kto przy zdrowych zmysłach wspiera krzyżaków nienawidzących naszego miasta?

#11 ~koczmarek~

~koczmarek~
  • Goście

Napisano 12 luty 2012 - 20:05:11

Wyświetl postUżytkownik eliza dnia 06 luty 2012 - 16:40:09 napisał

Po 1-sze WSB nie nazywaj uczelnią ,bo jest jedynie szkółka, dokładnie W-yższa S-zkółka B-ankrutów

Po 2-wiem ile od początku żądali ,bo rozmawiałam a nimi

Po 3-dlaczego kłamiesz ,skoro moja znajoma mówiła ,że właśnie tyle płaciła w ub.roku?

Znając zachłanność, pazerność toruńczyków cenę mogli jedynie podnieść a nie obniżyć.
Kto przy zdrowych zmysłach wspiera krzyżaków nienawidzących naszego miasta?

Prawda.

#12 ~nina~

~nina~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 09:01:12

Wyświetl postUżytkownik eliza dnia 05 luty 2012 - 09:11:36 napisał

Każdy bydgoszczanin powinien się zastanowić czy posyłać swoje dzieci, wnuki na studia do Torunia czy takich "uczelni" jak WSB czy kolejna antybydgoska W-yższa S-zkoła G-amoni rodziny Sikorów ?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych