- (6 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Wybory 2010 Unisław
Napisano 11 listopad 2009 - 23:24 #2
W przyszłym roku wybory, zatem należało by popatrzeć na bieżącą
kadencję zarówno radnych jak i wójta. Pomyśleć i przedyskutować kogo
wybrać a kogo wybierać ponownie nie należy.
Jeżeli znacie dobrych kandydatów na radnych lub na wójta piszcie i
proponujcie.
Jeżeli macie spostrzeżenia co do obecnych radnych i wójta piszcie
również.
Napisano 12 listopad 2009 - 14:17 #3
Użytkownik plecak10 dnia 11.11.2009, 22:24:15 napisał
W przyszłym roku wybory, zatem należało by popatrzeć na bieżącą
kadencję zarówno radnych jak i wójta. Pomyśleć i przedyskutować kogo
wybrać a kogo wybierać ponownie nie należy.
Jeżeli znacie dobrych kandydatów na radnych lub na wójta piszcie i
proponujcie.
Jeżeli macie spostrzeżenia co do obecnych radnych i wójta piszcie
również.
Napisano 12 listopad 2009 - 14:21 #4
Napisano 17 listopad 2009 - 09:38 #5
Nowo wybrany wójt powienien być przede wszystkim odpowiednio wyedukowany co do pozyskiwania środków unijnych na rozwój gminy, mieć w tym kierunku doświadczenie praktyczne, powinien cechować sie ambicją, pracowitością i nowym spojrzeniem na rzeczywistość jaka istnieje w gminie,powiecie, województwie, kraju i w całej Unii Europejskiej. Powinien równiez znac teoretycznie, a w szczególności praktycznie zasady pracy samorządowej.
Według mojego rozeznania dwie, trzy osoby odpowiadają podanym przeze mnie cechom, a jako głównego kandydata rekomenduję z czystym sumieniem wszystkim mieszkańcom naszej gminy pana Jakuba Danielewicza obecnie bardzo dobrze działającego w Radzie Powiatu.
Napisano 17 listopad 2009 - 23:15 #6
Napisano 20 listopad 2009 - 22:10 #9
Napisano 21 listopad 2009 - 15:11 #10
Napisano 27 listopad 2009 - 19:38 #11
jednakże nie są to informację z pierwszej ręki zatem należy podejć do listy z pena tolerancją/;
Wiesław Kamiński
Roman Misiaszek
Beata Krzemińska
Mariusz Bartkowski
Jakub Danielewicz
Maria Pałucka
...... Tomaszewski
czy znacie może inne nazwiska?
Napisano 07 styczeń 2010 - 15:40 #12
Napisano 01 luty 2010 - 17:26 #20
Czytając cały ten wątek od początku miałem wrażenie, że w końcu kulturalni ludzie zaczynają pisać coś poważnego i na poważnie. Ale jak widać nie trwało to długo. Zaraz jakiś anonimowy internauta, zaczyna wypisywać inwektywy i oszczerstwa i z fajnego wątku wkraczamy na byle jaką przepychankę ludzi, których jedynym atutem jest anonimowość. Znajdżcie sobie coś na wp i tam dajcie upust czemuś czego osobiście nie rozumię.
A co do wyborów to nie wiem, czy to już ostateczna lista ludzi, z których będziemy wybierać, mysle, że wyłoni się jeszcze jakiś "czarny koń" tych wyborów. Pewne jest jedno nie można patrzeć na ludzi w powyższy sposób, że ten nauczyciel a tamten patyjny. Oceniajcie ludzi po tym, co o nich wiemy. Zgadzam się z tymi przedmówcami, którzy widzą, że te rządy (mam tu na myśli p. Misiaszka) do niczego dobrego nie prowadzą. Czas zmianę pokoleń. Dal mnie na tej liście tylko dwa rozsądne nazwiska : Bartkowski i Danielewicz.
- (6 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry