Panie Redaktorze, totalna gafa - "Od bogatych Panów galerianki odstają...." Zgadzam się "odstają" zasobnością portfela i intelektem.
W internecie roi się od ogłoszeń galerianek z regionu :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~Gość~
, lut 18 2012 10:50:56
10 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~Gość~
Napisano 18 luty 2012 - 10:50:56
#2 ~racjonal~
Napisano 18 luty 2012 - 11:01:11
"Nie uważają się za prostytutki..." Jak to nie są dziwki, to ja jestem dziewica orleańska. Może jeszcze Panie z CKM i Playboya, które przecież też nie są niemoralne, niech umieszczą swoje fotki przy wejściu do przedszkola.
#3 ~ja~
Napisano 18 luty 2012 - 11:32:36
a może by tak pan socjolog po polsku się wyrażał: "posiadanie fajnego ciucha albo drogiego perfumu ... - uważa Dominik Antonowicz, socjolog z Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu." W języku polskim istnieje tylko wyraz "perfumy" (podobnie jak drzwi, spodnie, nożyczki). A to albo taki socjolog albo Uniwersytet zszedł na psy.
#4 ~toona~
Napisano 18 luty 2012 - 11:55:10
Może zamiast przyczepiać się do nieistotnych błędów zaczniecie się wypowiadać o tym problemie społecznym ?
#5 ~wojtek~
Napisano 18 luty 2012 - 13:44:14
Policja wykryła aż 4 przypadki w naszym regionie? Szok. Generalnie dajcie sobie spokój z tematem. Kobiety (te młodsze nieletnie też), od zawsze sprzedawały się za pieniądze. Niektóre robią to bardziej oficjalnie (dajesz kasę do ręki), inne mniej - sprzedając swoją osobę bogatemu mężowi.
#6 ~Gość~
#7 ~Obserwator~
Napisano 18 luty 2012 - 17:08:46
Artykuł z cyklu "nie byłoby problemu, gdyby pomorska go nie wywołała tylko po to, by go dzielnie zwalczać". Przecież takie artykuły podpadają pod stręczycielstwo - namawiacie do korzystania, pokazujecie gdzie znaleźć i za ile można mieć galeriankę... Mam 35 lat, jestem hetero, za fajną laską zawsze chętnie się rozejrzę, regularnie chodzę po marketach - i jescze nie spotkałem tych - waszym zdaniem tak powszechnych i tak nachalnych - galerianek. Robicie sensację tylko po to, żeby mieć więcej "kliknięć" - bo takiego tematu w praktyce nie ma. 4 przypadki ujawnione przez policję w 2 milionowym województwie najlepiej ilustrują "problem"
#8 ~I wszystko jasne~
Napisano 18 luty 2012 - 21:24:41
Dziękuję za infografikę. Teraz już wiem ile dać żeby nie przepłacić
#9 ~polak prawdziwy~
Napisano 19 luty 2012 - 09:53:45
No i mamy kapitalizm.obywatelko/obywatelu radz sobie sobie sam,bo panstwo nie pomoze,a najwyzej w d,,,kopnie,
a drugiej strony skad mlode ladne dziewczyny maja wziac kase na fajne ciuchy?w sklepach za darmo nie rozdaja.
po kiego drazyc istniejacy stan rzeczy....
a drugiej strony skad mlode ladne dziewczyny maja wziac kase na fajne ciuchy?w sklepach za darmo nie rozdaja.
po kiego drazyc istniejacy stan rzeczy....
#10 ~Gość~
Napisano 19 luty 2012 - 11:44:42
Winni jak zwykle są rodzice. Może rodzice zapierniczają po 12 godzin dziennie bo tak szef wymusza. Może tych rodziców brak na kieszkonkowe dla dziecka lub na zakup modnego cucha, bo za swoją pracę otrzymują jałmużnę. Dziecko w szkole jest już naciskane przez środowisko rówieśnicze, że jesteś tyle wart na ile jesteś ubrany. Skromnie ubrany dzieciak jest atakiem drwin.
#11 ~glut~
Napisano 19 luty 2012 - 21:10:28
"<Galeriowanie się> zazwyczaj wynika z braku kontroli rodzicielskiej". Dlatego najlepiej wszczepić córeczce do łechtaczki czipa z nadajnikiem i kamerką.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia