Skocz do zawartości

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ostatnia »

Straż Miejska potrzebna czy nie ?

~Idioci i tyle :(~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 13:36 #1461

Nie rozumiem, po cholerę ten śnieg wywozić???!!! Przecież za parę dni przyjdzie odwilż to sam się roztopi. To już nie ma na co kasy wydawać, tylko na wywożenie śniegu??? Ludzie!!!!! To przecież ZIMA !!!! I od wieków w naszej szerokości geograficznej ta pora roku była nieodwołalnie związana ze śniegiem. Ostatnie bezśnieżne zimy wam we łbach poprzewracały i teraz się wam zamarzyło wywożenie śniegu!!! Większej durnoty nie widziałem. Może jeszcze piasku na Saharę zawieźcie. Idioci i tyle :(
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 15:58 #1462

Słuchaj cwaniaku - dla starszych osób dojście na przykład do szpitala po takich zawalonych chodników graniczy z cudem. A widziałeś ostatnio mamy z dzieciencymi wózkami? -to tak do twojej wypowiedzi.
A poza tym mam wrażenie, że niektórym płacą za to, żeby wybrnąć z głównego tematu, albo zmienić po prostu temat. Ja tam wyrażę swoje zdanie bardzo wyraźnie:
Straż Miejska nie jest potrzebna w Golubiu-Dobrzyniu.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 16:18 #1463

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 14:58:37 napisał

Słuchaj cwaniaku - dla starszych osób dojście na przykład do szpitala po takich zawalonych chodników graniczy z cudem. A widziałeś ostatnio mamy z dzieciencymi wózkami? -to tak do twojej wypowiedzi.
A poza tym mam wrażenie, że niektórym płacą za to, żeby wybrnąć z głównego tematu, albo zmienić po prostu temat. Ja tam wyrażę swoje zdanie bardzo wyraźnie:
Straż Miejska nie jest potrzebna w Golubiu-Dobrzyniu.

Ty też. Zamiast pisać tu bzdury, zaprowdziłbyś lub zawiózł babcię, matkę, żonę z dziećmi do lekarza. Siedzisz, puijesz piwo i wymądrzasz się. Do roboty, leniu śmierdzący.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 16:19 #1464

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 14:58:37 napisał

Słuchaj cwaniaku - dla starszych osób dojście na przykład do szpit A widziałeś ostatnio mamy z dzieciencymi wózkami? -to tak do twojej wypowiedzi.

Nie :) Ale widziałem mamy i tatusiów z sankami :) I baaaaaaardzo zadowolone dzieci na tych sankach :D
0

~KOCHAM ZIMĘ!!!~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 16:22 #1465

A JA KOCHAM ZIMĘ !!! KOCHAM ŚNIEG!!! NAWET WTEDY, GDY MUSZĘ ODGARNIAĆ DOJŚCIE DO GARAŻU I KAWAŁEK ULICY PRZED DOMEM :) KOCHAM ZIMĘ I KOCHAM ŚNIEG!!! NIECH ŻYJE ZIMA DO 21 MARCA !!!
0

~KOCHAM ZIMĘ!!!~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 16:24 #1466

A JA KOCHAM ZIMĘ !!! KOCHAM ŚNIEG!!! NAWET WTEDY, GDY MUSZĘ ODGARNIAĆ DOJŚCIE DO GARAŻU I KAWAŁEK ULICY PRZED DOMEM :) KOCHAM ZIMĘ I KOCHAM ŚNIEG!!! NIECH ŻYJE ZIMA DO 21 MARCA !!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 18:57 #1467

Proponuję ci założenie wątku o urokach zimy. To jest wątek o strazy miejskiej i jej przydatności.
0

~KOCHAM ZIMĘ~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 19:01 #1468

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 17:57:55 napisał

Proponuję ci założenie wątku o urokach zimy. To jest wątek o strazy miejskiej i jej przydatności.

KOCHAM ZIMĘ!!! KOCHAM STRAŻ MIEJSKĄ!!! :) :) :) KOCHAM ZIMĘ!!!

CZY TERAZ WPASOWAŁEM SIĘ W TEMAT ???
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 19:35 #1469

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 15:18:35 napisał

Ty też. Zamiast pisać tu bzdury, zaprowdziłbyś lub zawiózł babcię, matkę, żonę z dziećmi do lekarza. Siedzisz, puijesz piwo i wymądrzasz się. Do roboty, leniu śmierdzący.

Jakiś inteligentny PISIOROWIEC się wypowiedział :D lub PISIOSIORBACZKA :D bo to oni wymyślili forumowicza przed komputerem z piwem tak?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Jigsaw34 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 83
  • Rejestracja 02-luty 10

Napisano 02 luty 2010 - 22:14 #1470

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 18:35:28 napisał

Jakiś inteligentny PISIOROWIEC się wypowiedział :D lub PISIOSIORBACZKA :D bo to oni wymyślili forumowicza przed komputerem z piwem tak?

A może jakiś POpapraniec się wypowiedział :D lub POpaprana :D. Bawią mnie takie wpisy typu Pisiorowiec, Popapraniec itp. Jak na razie czy rządził PIS czy PO i tak mamy DNO w tym kraju
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 22:25 #1471

Wyświetl postUżytkownik Jigsaw34 dnia 2.02.2010, 21:14:39 napisał

A może jakiś POpapraniec się wypowiedział :D lub POpaprana :D. Bawią mnie takie wpisy typu Pisiorowiec, Popapraniec itp. Jak na razie czy rządził PIS czy PO i tak mamy DNO w tym kraju

Samoobrono, wróóóóóóóć.
0

~Bezimienny~

• Grupa Goście

Napisano 08 luty 2010 - 23:55 #1472

Poczynając od tego, że priorytetem SM-ów jest łapanie dzieciaków i reagowanie na ciągły strzał z ucha Przygonka (Tadzika, chodzi o Browarową)bo oczywiście Przygońskiemu nie podobają się np, zbyt głośne rozmowy o 21-22 , bądź (Jestem świadkiem) przejechanie chłopca przez chodnik, to jest to absolutną tyralierą.Uważam, że trzeba wykluczyć ten immunitet :lol: . Liczę się z tym że gdy Przygonek by się wyprowadził, to SM nie miały by co robić.
W związku z powyższym, uważam ze SM są nie potrzebni (Już za czasów PRL-u, milicjanci tak nie krążyli) Oczywiście wiem dla kogo leci 65% podatku.
Ponieważ oddaje 1% podatku na pewną instytucje(Pozostanie anonimowa) liczę się z tym ze ten 1 % nie idzie na tą instytucje tylko dla SM-ów, którzy umiejętnie łapią dzieci, to jeszcze wlepia tych mandatów w ch**. Ciekawe ile bym naliczyl mandatow wypisanych przez SM-ów
0

~oszczędny~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 21:46 #1473

Panie Burmistrzu zawsze pan twierdzi, że jeżeli ktoś ma jakiś pomysł na oszczędności w budźecie to niech powie i ja właśnie znalazłem oszczędności dla miasta i to duże, a mianowicie niech pan zlikwiduje straż miejską to będziemy mieli pieniążki na inwestycje i deficyt się zmniejszy oni nie są nikomu potrzebni ani jako urzędnicy ani jako stróże prawa:D
0

~endriu trędowaty~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 22:51 #1474

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 21:25:32 napisał

Samoobrono, wróóóóóóóć.

Joooooooo, a jak Lepper pójdzie siedzieć za seksaferę i seksskandale, to zza kratek będzie świetnie mógł rządzić :(
0

~celestyna~

• Grupa Goście

Napisano 15 luty 2010 - 12:39 #1475

Straż Miejska nadaje się do pchania karuzeli;-)są śmieszni, czepiają się biednych ludzi, nieprawidłowego parkowania, odśnieżania na osiedlach a nie widzą np. ul. Konopnickiej i tego syfu dookoła, pełno śniegu, ale cóż są równi i równiejsi, ci "lepsi" w G-D zawsze byli, są i będą nietykalni. A wypłaty cudowna SM dostaje z naszych podatków. Fajna praca dla leni i obiboków, bo tam gdzie są potrzebni ich nie ma, tam gdzie chleją menele jakoś ich nie widać, a co do odśnieżania dajcie łopaty menelom, co po "dary" z MOPS-u chodzą, a później sprzedają je po ludziach za grosze!!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2010 - 14:44 #1476

A ja jestem za tym żeby zwiekszyć etaty wtedy nie bedzie problemu ze ich nigdzie nie widać przyjąc jeszcze paru strażników i po kłopocie...słyszałam że od czerwca bedzie nowy strażnik tzn.stary bo juz kiedys pracował ale jest za granica
0

~celestyna~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2010 - 14:47 #1477

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.02.2010, 13:44:00 napisał

A ja jestem za tym żeby zwiekszyć etaty wtedy nie bedzie problemu ze ich nigdzie nie widać przyjąc jeszcze paru strażników i po kłopocie...słyszałam że od czerwca bedzie nowy strażnik tzn.stary bo juz kiedys pracował ale jest za granica

Jasne jeszcze kilku darmozjadów się przyda!!!Ci co są NIC nie robią a na dodatek są opryskliwi i wredni a przy tym mściwi, wiem co piszę. Liczę się z tym, że zaraz wtrącą się "obrońcy uciśnionych".Pozdrawiam. A wy drodzy strażnicy przestańcie pasożytować na podatnikach.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2010 - 17:38 #1478

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.02.2010, 13:44:00 napisał

To już wiadomo od dawna. Poczytaj wcześniejsze posty:] Oj kręci burmistrz bat na siebie kręci... Straż jest potrzebna jak k... majtki. Ta zima tylko to potwierdziła.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2010 - 18:15 #1479

Sześć całkowicie zbędnych etatów, a podobno MZK było przechowalnią ludzi, w takim razie czym jest straż miejska? Tyle burmistrz mówi o oszczędzaniu ale sześć niepotrzebnych etatów nadal trzyma u siebie, jedna wielka parodia i robieniu ludziom wody z mózgu, że jest taki oszczędny.
Co w tym temacie ma do powiedzenia etatowy odpisywacz i obrońca dobrego imienia burmistrza?
0

~odpisywacz~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2010 - 18:26 #1480

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.02.2010, 17:15:23 napisał

Sześć całkowicie zbędnych etatów, a podobno MZK było przechowalnią ludzi, w takim razie czym jest straż miejska? Tyle burmistrz mówi o oszczędzaniu ale sześć niepotrzebnych etatów nadal trzyma u siebie, jedna wielka parodia i robieniu ludziom wody z mózgu, że jest taki oszczędny.
Co w tym temacie ma do powiedzenia etatowy odpisywacz i obrońca dobrego imienia burmistrza?

... w tym temacie mam do powiedzenia gów..o :D

Straż Miejska jest potrzebna. To, ze zawadza kilku forumowiczom, nie znaczy, że większość mieszkańców jest takiego samego zdania. Forum reprezentuje niewielki ułamek procenta mieszkańców i nie jest w żaden sposób miarodajne i opiniotwórcze :P To, że kilku osobom coś się nie podoba i uzurpują sobie prawo do wypowiadania się niby w imieniu mieszkańców, wcale nie znaczy, że tak jest i że są jedynym słusznym głosem ogółu. Chociaż pewnie by chcieli :(

I co? Zadowolony z odpowiedzi? Raczej nie, bo nie po twojej linii. Ale czego więcej chcieć od odpowiadacza, nie :( Chociaż myślę, ze liczyłeś na tego typu odpowiedź, więc chyba nie jesteś zawiedziony. Pozdrawiam etatowego czepiacza, bo nie sądzę, że ty tak w czynie społecznym.
0

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1