Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Ranking barów w Rypinie

bar rypin

58 odpowiedzi w tym temacie

#21 ~polska - rosja 2 -1~

~polska - rosja 2 -1~
  • Goście

Napisano 12 czerwiec 2012 - 10:06:38

ekstra i za chwile zamykaja basen wraz z barem ;)

#22 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 czerwiec 2012 - 19:03:02

ta zamykają ale na 6 tygodni więc tyle to możesz przeczekać i za 6 tyg posmakować

#23 ~shake~

~shake~
  • Goście

Napisano 14 czerwiec 2012 - 17:18:56

shake baaaardzo kiepski z tanich lodów z biedrony.

#24 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 15 czerwiec 2012 - 09:35:48

shake lepszy niż w maku. a baru nie zamykaja tylko basen. silownia hala beda czynne i bar tez

#25 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 czerwiec 2012 - 15:53:16

polecam varadero

Też

#26 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 czerwiec 2012 - 16:42:09

Też


heheheh dobry żart

#27 ~jhj~

~jhj~
  • Goście

Napisano 26 czerwiec 2012 - 22:18:32

Jezeli nie zauwazyles lody z korala!! od kiedy w biedronce sa lody w kuwetach????
jezeli nie wiesz nastepnym razem sie nie wypowiadaj

#28 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 czerwiec 2012 - 10:07:41

zawsze jest pora na lody koral szkoda ze basen zamkniety... ;((((

#29 ~FABREGAS~

~FABREGAS~
  • Goście

Napisano 30 czerwiec 2012 - 17:13:49

Ja jadłem w barze Big Smille.Zjadłem hot doga i po 2 godz. bolał mnie brzuch i głowa ZATRUŁEM SIĘ kupiłem parówkę twarda a bułka nie upieczona jak należy NIE POLECAM TEGO BARU.

#30 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 lipiec 2012 - 13:03:35

a co sie dziwic jak tam rotacji nie ma ? towar sie psuje w gastronomii to chyba najszybciej i Ci wrzucaja stare gówno pełno pracowników za ladą a nikomu nie chce sie terminów sprawdzac amatorka!!!

#31 ~mimi~

~mimi~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2012 - 10:29:44

Wszyscy tak bardzo podniecają się ceną piwa w różnych barach, że już dawno zapomnieli o rankingu.
Może i lepiej każdy lubi coś innego jedni piwo drudzy jeść.
W mojej ocenie bar przy basenie jest najlepszy, wszystko smaczne i świeże (żadnemu z mioch dzieci nigdy nic nie zaszkodziło). Poza tym chyba jedyne miejsce w mieście gdzie można przyjść z małymi dziećmi, zjeść coś i odpocząć.

#32 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2012 - 13:14:32

ja polecam Fresz Kinga,zarcie swietne,smaczna duza pizza, mozna by popracowac jedynie nad ceną piwa, ale bardzo podoba mi sie ze szanują klienta, jak u "Szablesia" czekaja do ostatniego klienta bez focha jak co u niektórych...

#33 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2012 - 14:07:14

Kiedy zaczną serwować w lokalach normalne pieczarki na pizzy?

Powinny być cieniutko krojone, ścierane na tarce lub suszone, tak to cały ten sok wsiąka w ciasto aż później niedobrze się robi... A pieczarki w każdej pizzy praktycznie się znajdują, raz dostałem pizzę (mniejsza o to skąd) to aż ser zielony się zrobił od tego soku, nie zjadłem.

Za czasów świetności w Vedze były dobre pieczarki, cieniutko pokrojone, nie wiem czy suszone czy po prostu kładzione na wierzch i spieczone, no ale tak to powinno wyglądać a nie grube kawałki schowane i duszące się gdzieś pod serem.

Kolejna sprawa - przyprawy, a właściwie ich brak. Pizza powinna być przyprawiona, swego czasu znowu w Vedze była dobrze doprawiona, teraz ciężko się doszukać przypraw gdziekolwiek, nawet na prośbę często ich po prostu nie ma (bazylia, oregano).

Jeszcze jedna sprawa, ciasto, dobrze dopieczone, nie lubię jak rośnie w brzuchu.

Ostatnia rzecz - sosy, powinno być ich kilka do wyboru, w Vedze obecnie postawią tylko wyrób ketchupopodobny przy pizzy i to wszystko.

Można by też urozmaicić troszkę menu, sos śmietanowy zamiast pomidorowego, zrobić coś z tymi często niedopieczonymi/suchymi końcówkami, może sera trochę upchać, nie wiem.

No i jeszcze kebabów się czepie - kebab to nie kapusta w bułce przykryta lekko mięsem. W standardzie powinna być sałatka a nie plaster pomidora i ogórka, do tego oliwki, feta, cebula, przyprawy, sosy, mięso warstwowo lub na spodzie, nie jestem królikiem żeby kapustę wpi****lać.

To tyle marudzenia ode mnie :)

#34 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2012 - 14:19:15

Kiedy zaczną serwować w lokalach normalne pieczarki na pizzy?

Powinny być cieniutko krojone, ścierane na tarce lub suszone, tak to cały ten sok wsiąka w ciasto aż później niedobrze się robi... A pieczarki w każdej pizzy praktycznie się znajdują, raz dostałem pizzę (mniejsza o to skąd) to aż ser zielony się zrobił od tego soku, nie zjadłem.

Za czasów świetności w Vedze były dobre pieczarki, cieniutko pokrojone, nie wiem czy suszone czy po prostu kładzione na wierzch i spieczone, no ale tak to powinno wyglądać a nie grube kawałki schowane i duszące się gdzieś pod serem.

Kolejna sprawa - przyprawy, a właściwie ich brak. Pizza powinna być przyprawiona, swego czasu znowu w Vedze była dobrze doprawiona, teraz ciężko się doszukać przypraw gdziekolwiek, nawet na prośbę często ich po prostu nie ma (bazylia, oregano).

Jeszcze jedna sprawa, ciasto, dobrze dopieczone, nie lubię jak rośnie w brzuchu.

Ostatnia rzecz - sosy, powinno być ich kilka do wyboru, w Vedze obecnie postawią tylko wyrób ketchupopodobny przy pizzy i to wszystko.

Można by też urozmaicić troszkę menu, sos śmietanowy zamiast pomidorowego, zrobić coś z tymi często niedopieczonymi/suchymi końcówkami, może sera trochę upchać, nie wiem.

No i jeszcze kebabów się czepie - kebab to nie kapusta w bułce przykryta lekko mięsem. W standardzie powinna być sałatka a nie plaster pomidora i ogórka, do tego oliwki, feta, cebula, przyprawy, sosy, mięso warstwowo lub na spodzie, nie jestem królikiem żeby kapustę wpi****lać.

To tyle marudzenia ode mnie :)



Z tego wywodu PŁYNIE jeden wniosek - ZRÓB TO SAM a będziesz na bank zadowolony.

#35 ~lolo~

~lolo~
  • Goście

Napisano 20 sierpień 2012 - 12:57:05

Z tego wywodu PŁYNIE jeden wniosek - ZRÓB TO SAM a będziesz na bank zadowolony.


Zgadza się!!!!

#36 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 listopad 2012 - 18:18:37

Nie polecam Kebabowni nie miła obsługa "stare wyżeraczki" ciekawe czemu jest kilka tych samych a ciągle kogoś poszukują do pracy co wszyscy może tam nie wytrzymują a te co są cały czas to dają rade a może nowych wycinają nie miła obsług albo fałszywie uprzejma co widać! albo kiebski właściciel niech pracowniką się przyjży a mięso faktycznie coś dziwne

#37 ~kebap~

~kebap~
  • Goście

Napisano 02 listopad 2012 - 22:40:25

Nie polecam Kebabowni nie miła obsługa "stare wyżeraczki" ciekawe czemu jest kilka tych samych a ciągle kogoś poszukują do pracy co wszyscy może tam nie wytrzymują a te co są cały czas to dają rade a może nowych wycinają nie miła obsług albo fałszywie uprzejma co widać! albo kiebski właściciel niech pracowniką się przyjży a mięso faktycznie coś dziwne

zgadza się!!!

#38 ~piotr~

~piotr~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2012 - 14:31:21

Nie polecam Kebabowni nie miła obsługa "stare wyżeraczki" ciekawe czemu jest kilka tych samych a ciągle kogoś poszukują do pracy co wszyscy może tam nie wytrzymują a te co są cały czas to dają rade a może nowych wycinają nie miła obsług albo fałszywie uprzejma co widać! albo kiebski właściciel niech pracowniką się przyjży a mięso faktycznie coś dziwne

to prawda też się zgadzam !!!!

#39 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2012 - 16:15:35

Nie polecam Kebabowni nie miła obsługa "stare wyżeraczki" ciekawe czemu jest kilka tych samych a ciągle kogoś poszukują do pracy co wszyscy może tam nie wytrzymują a te co są cały czas to dają rade a może nowych wycinają nie miła obsług albo fałszywie uprzejma co widać! albo kiebski właściciel niech pracowniką się przyjży a mięso faktycznie coś dziwne



żal du.. ściska?? ja mam inne zdanie, Kebabownia, jako jedyny bar od kilku lat trzyma jakość - co widać... I od tego jak się otworzyła, to w ślad za nią podniósł się poziom obsługi *prawie we wszystkich lokalach w Rypinie. Nadali ton i trzymają się go do tej pory. Zawsze jest miło i przyjemnie... Teraz tu smarujesz na dziewczyny, które tam pracują, a jak Ci się zachce kebaba to polecisz do Kebabowni i to Ty się fałszywie uśmiechniesz ... poza tym Gościu jak się wypowiadasz, to do słownika niemoto..

#40 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2012 - 18:59:10

żal du.. ściska?? ja mam inne zdanie, Kebabownia, jako jedyny bar od kilku lat trzyma jakość - co widać... I od tego jak się otworzyła, to w ślad za nią podniósł się poziom obsługi *prawie we wszystkich lokalach w Rypinie. Nadali ton i trzymają się go do tej pory. Zawsze jest miło i przyjemnie... Teraz tu smarujesz na dziewczyny, które tam pracują, a jak Ci się zachce kebaba to polecisz do Kebabowni i to Ty się fałszywie uśmiechniesz ... poza tym Gościu jak się wypowiadasz, to do słownika niemoto..


Niestety się nie zgodzę. Byłem wielkim fanem Kebabowni zaraz po otwarciu. Duży wybór, dobre żarcie, przystępne ceny, miła obsługa. Kilka razy jadłem, później dłuższa przerwa z racji, że mam tam daleko a na dowóz nic nie zamawiam. Po czasie kolejne 2 zamówienia i już inne wrażenia. Mięsa jest o wiele mniej, żeby wyrównać do poziomu z otwarcia trzeba by chyba podwójne wziąć, wypełnienie zieleniną jest tym, czego nie lubię. Dwa razy pomyłka przy zamówieniach (brak oliwek i fety) no i nowa obsługa jakoś nie rzuca na kolana, nie wymagam wiele, wiem, że panie zabiegane w tej klidce, ale uprzejmość i chociaż delikatny uśmiech na twarzy w kontaktach z klientami to jednak część tej pracy.

Na plus:
- wciąż chyba najsmaczniejszy kebab w mieście (jeśli wziąć z dodatkami)
- najwięcej mięsa na dnie, w końcu idzie tę bułkę zjeść także
- duży wybór dań (choć sam tylko kebaby wtrącam)
- cienkie miąsko do wyboru (nazwijmy to już mięsem, choć szybko stygnie)

Na minus:
- zdecydowanie mniej mięsa niż na początku a cena za komplet taka sama jeśli nie wyższa
- więcej zieleniny, żeby chociaż to porządna sałatka była a nie sama kapusta
- gdzie się podziała strona internetowa? tak ciężko wydać kilka złotych miesięcznie?
- niestety obsługa choć nic konkretnego nie można im zarzucić (no poza wspomnianymi pomyłkami)



Dodaj odpowiedź



  



Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: bar, rypin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych