Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Radosław Mróz trenerem Dębu Barcin :: zobacz komentowany artykuł

83 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 styczeń 2012 - 16:35:27

Witam. Mozna znac nazwiska pozostalych kandydatow?

#2 ~kamil~

~kamil~
  • Goście

Napisano 03 styczeń 2012 - 16:41:21

z tego co wiem to było 4 kandydatów w tym dwóch bardzo poważnych ale wygrał lokalny patriotyzm
czy dobrze?
to sie pewnie okaze

#3 ~jaro~

~jaro~
  • Goście

Napisano 03 styczeń 2012 - 16:44:01

Tadeusz Kubicki przyjaciel klubu ładne jaja najgorszy prezes w dziejach Barcina. Ciekawe czy rozliczył sie z zawodnikami i trenerami? tylko długi i spalona ziemia po nim została.Taki to był prezes.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 styczeń 2012 - 17:53:51

Dla mnie ten wybor trenera to kpina. Koles ktory nie ma zadnego doswiadczenia. Jak taki trener moze przygotowac mlodziez (bo na takich zawodnikach sie bedzie opieral Dab w A klasie) ktory prowadzac zespol pare lat temu bodajze trampkarza nie odniosl z nimi zadnych sukcesow a tylko zamykali ostatnie miejsca w tabeli? Ktos napisal ze bylo dwoch kandydatow powaznych, to ja sie pytam czemu nie zatrudniono jednego z tych trenerow i dac Mrozika jako asystenta tego trenera? Trener glowny by ustawil zawodnikow itd a Mrozik by mu doradzal skoro tak dobrze zna barcinski futbol. Skoro juz nie chcielismy zatrudniac trenera obcego to moze lepiej by bylo zatrudnic H.Ł ktory z mlodzieza ma wspaniale wyniki, tak samo jak i trener juniora mlodszego( niestety nie pamietam nazwiska dobrze a nie chce przekrecic) i napewno zdobyli wieksze doswiadczenie niz obecny trener. Zycze sukcesow i oby moje slowa podzialaly na trenera mobilizujaco :)

#5 ~radek~

~radek~
  • Goście

Napisano 04 styczeń 2012 - 16:43:25

nowy zarzad nowe cele ktorych nie zrealizuja, pierwsza decyzja dotyczaca wyboru trenera i od razu pierwsza wpadka. Kpina!

#6 ~kibic~

~kibic~
  • Goście

Napisano 04 styczeń 2012 - 21:52:15

Śmieszne!
W nowym roku taki kawał to pasuje, lepiej gdyby Zarząd podał tą informację o nowym trenerze 1 kwietnia

Nowy trener
- Przeciętny były zawodnik bez żadnego doświadczenia ledwo co zrobił kurs trenera i już zostaje selekcjonerem barcińskiego Dębu. No jaka drużyna taki trener.
- I co nowego może taki szkolenioweic nauczyć swoich podopiecznych kiedy nie posiada nic tylko papiery zdobyte w ostatnim czasie. Grając w Dębie niczym wielkim nie zaskakiwał rywali i barcińskich kibiców. Jedyne co profesjonalnie potrafił to walczyć o pieniądze, czy grał, czy nie to był jednym z tych dla którego liczyła się wyciągnięta z klubu kasa.
- Nie wierzymy, że będzie teraz miał w głowie szkolenie drużyny, wyniki dla niego będą się mniej liczyły niż forsa, którą wynegocjował.
- Mając uprawnienia do prowadzenia drużyny na poziomie do V ligi, no od nowego sezonu w kl. A nie będzie walczył o nic więcej. Gdyby nadszedł czas na awans do wyższej (IV ligi) to Pan trener nie mając stosownych papierów straci robotę no i pieniądze.
- Jeżeli Pan trener wyłoży się już na początku rundy to jak ktoś powiedział - brak stabilizacji w tym klubie trwa w dalszym ciągu. W okresie pięciu ostatnich sezonów trzeba będzie szukać kolejnego (siódmego) trenera.
- W Polsce mieliśmy już ,,cud nad Wisłą, może przyszedł czas na cud nad Notecią" w Barcinie - czego życzymy nowym władzom barcińskiego Dębu i Panu trenerowi.

#7 ~kamil~

~kamil~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2012 - 10:36:56

jesteście niesprawiedliwi
Zarząd nie robi nic a wybór trenera to wpadka chyba coś się Wam pomyliło
zobaczcie jakie cele nowy Zarząd sobie postawił i już widać że je realizuje - wigilia klubowa, pamiec o przodkach Barcina - to wszystko widziałem na stronie klubu
i przestancie pisac głupoty

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2012 - 14:34:01

do kamila: Owszem realizuje to i wielkie im za to brawa! Ale z trenerem to wpadka wedlug mnie

#9 ~maciej~

~maciej~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2012 - 18:36:28

na moje dobe posuniecie z trenerem - ci pozostali byli z torunia i bydzi wiec pewnie niezla kase za dojazdy by brali a chyba klubik biede teraz ma

#10 ~Trampakrz~

~Trampakrz~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:45:19

Zarząd stawia na młodzież a sam gram w trampkarzach i mam dość tego do tej pory seniorzy a my treningów nie mamy już od jakiegoś czasu, dziękuje za taki trening i rozwijanie. Czytam i widzę znowu seniorzy i wracają starzy zawodnicy, dla nich hala, pewnie baseny, buty i inne przywileje. A mieli stawiać na młodzież. Wole więcej czasu przeznaczyć na naukę.

#11 ~stan nopole~

~stan nopole~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 02:59:49

Do gościa,
kpiną by było zatrudnić HŁ, na którego wszyscy zawodnicy młodzieżowi sie skarżyli, że nie umiał pokierować drużyną. Wspaniałe wyniki? Wspaniałym wynikiem chyba jest wejście do rozgrywej wojewódzkich chłopaków ze Żnina, a nie 7me miejsce w tabeli z 7 pkt stratą do 6 drużyny, a różnicą minimalną z 2 następnych zespołów. Uczestnictwo w treningach dla chłopaków nie miało na celu samodoskonalenia, a jedynie na chęci grania w meczach. Kto trenował ten grał, a że treningi były denne to było to przymuszanie. Jesli miała by być jego filozofia seniorów tak jak w drużynie młodzieżowej to by dało sie ładnie określić zdaniem "jebudu i do przodu". Takie własnie były głosy piłkarzy po meczach i treningach pod wodzą HŁ.. Człowiek, który o rozwoju talentu u piłkarza lub drużyny nie wie za wiele chyba, że z fify lub tv.

Mrozik jako trener? Guza, o którym chyba wspominał gość wyżej moim zdaniem ma niższe kwalifikacje, co nie znaczy że byłby gorszym trenerem. Młodsi chłopacy bardzo sobie go chwalą, a obserwując kilka jego treningów widać jaką więź umie wytworzyć z zawodnikami. Każdy poprzedni mecz omawiany i analizowany. Treningi rozwijające i kształcące zdolności panowania nad piłką, szanowania jej i rozgrywania z głową u młodych "dębowców". Natomiast jako, że trener Radek studiował wf i ma pojęcie o aktualnych metodach nauki piłki nożnej i taktyki uważam, że ma pierwszeństwo na tym stołku. Jedyne co może wzbudzić moje obawy to jego doświadczenie trenerskie. W sumie, ja uznaje ten sezon za stracony. Trzymali zarząd i trenera jak długo sie dało i teraz pozostało na kogoś zrzucic ciężar spadku do A- klasy. Myślę, że trener Mróz "ogra" się troszkę w tym sezonie pod kątem trenerskim i następny sezon w A-klasie rozpoczniemy na pełności. Pozatym myślę, że należy mu się wyrozumiałość i szacunek za to że bierze taki ciężar na siebie. Wiele ludzi będzie mu bluźnić za niektóre decyzje, ale miejmy dużo wyrozumiałości bo kto wziąłby na siebie czyjąś odpowiedzialność za spadek! Obawiam się tylko o to by nie grał, bo może to zburzyć jego obiektywizm, a jego uwaga zamiast na aspektach technicznych będzie skupiała się na indywidualnej grze zawodniczej.

#12 ~rado~

~rado~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 09:51:32

do stan nopole: Guza i Mróz i Łukomski posiadają takie same uprawnienia instruktorskie. Pozdrawiam

#13 ~sam~

~sam~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 20:59:46

Takiego trenera jakim byl w Debie Rafal Rydlewski nie bedziecie mieli.Byl swietny,ale zmarnowal go uwczesny Zarzad

#14 ~Srut~

~Srut~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 02:12:27

Popieram ~sam~
Jezu... nie płaczcie. Co wy myśleliście? Nowy zarząd od razu zdziała cuda?
Dajmy czas, zobaczymy co czas przyniesie. Z trenerem też nic na razie nie można powiedzieć.
Seniorzy zaczynają 10 stycznia. Zobaczymy co będzie ; ]

#15 ~Tramkarz2~

~Tramkarz2~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 11:44:06

Do stan nopole. Trampkarze pod wodzą H.Ł. zajmuja 2 miejsce po rundzie wiosennej! Zgadzam sie z trampkarzem, bo sam gram w tramkarzach i tak jest. Wiem, że nie mamy treningów, dlatego że brak pieniedzy. Ale dlaczego? Bo poprzedni zarząd zamiast szkolić młodież i inwestowac pieniadze w futbol oni brali je do siebie. Licze na nowy zarzad, ale co do trenera nie jestem przekonany o jego prowadzeniu seniorów, ale życzę mu jak najlepiej.

#16 ~game~

~game~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 12:38:36

Wyświetl postUżytkownik Tramkarz2 dnia 07 styczeń 2012 - 11:44:06 napisał

Do stan nopole. Trampkarze pod wodzą H.Ł. zajmuja 2 miejsce po rundzie wiosennej! Zgadzam sie z trampkarzem, bo sam gram w tramkarzach i tak jest. Wiem, że nie mamy treningów, dlatego że brak pieniedzy. Ale dlaczego? Bo poprzedni zarząd zamiast szkolić młodież i inwestowac pieniadze w futbol oni brali je do siebie. Licze na nowy zarzad, ale co do trenera nie jestem przekonany o jego prowadzeniu seniorów, ale życzę mu jak najlepiej.
nie macie treningów bo sie komus nie chce, spytajcie swojego trenera dlaczego nie trenujecie, juniorzy mlodsi trenowali w grudniu i w styczniu tez zauwazylem ze trenuja. Do tego nie potrzeba pieniedzy. przestan mowic chłopcze ze brali pieniadze do siebie bo kazdy zarzad pracuje społecznie. Wiem i rozumiem ze jestes zbyt mlody by wiedziec skad i jak wydawane sa pieniadze z dotacji.

#17 ~Danielo~

~Danielo~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 13:23:41

co tu sie wyrabia - leca personalia a jakie głupoty
czy Wy wszyscy wogole wiecie co piszecie
jesli chodzi o obecny sezon to sytuacja wyglada następująco
trampkarz jest na 2 miejscu i prowdzi go H. Ł i dodatkowo pomagał D.N
junior mlodszy prowadzi D.G i tez jest na 2 miejscu
a juniora straszego T.K a wynik - jak sie nie myle to przedostatnie miejsce bo nie moge tego znalezc nigdzie
to jesli chodzi o wyniki
a co do obsady trenerskiej seniorow - na wszystko sa potrzebne pieniadze i to mi sie wydaje kierowalo obecny zarzad przy wyborze trenera, ktory i tak musi sie pogodzic ze spadkiem do a klasy.
a co do glosow lepiej bylo zatrudnic R.Rydlewskiego pewnie i tak tylko, ze z tego co wiem to nie chciał a to juz inna kwestia jest
no i juz na koniec
kiedy te treningi mlodziezowca na halach i salach sa bo chetnie przejde sie zobaczyc w akcji te nasze talenty

#18 ~bonin~

~bonin~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 13:26:04

Wyświetl postUżytkownik game dnia 07 styczeń 2012 - 12:38:36 napisał

nie macie treningów bo sie komus nie chce, spytajcie swojego trenera dlaczego nie trenujecie, juniorzy mlodsi trenowali w grudniu i w styczniu tez zauwazylem ze trenuja. Do tego nie potrzeba pieniedzy. przestan mowic chłopcze ze brali pieniadze do siebie bo kazdy zarzad pracuje społecznie. Wiem i rozumiem ze jestes zbyt mlody by wiedziec skad i jak wydawane sa pieniadze z dotacji.

chłopie ja gram w juniorach i wcale tak nie jest jak piszesz
chodzimy sobie pokopać piłke na orlika, a ze trener tam pracuje to z nami jest i tyle
treningi zaczynamy w lutym

#19 ~daniel~

~daniel~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 13:45:11

Do boju Dąb!!!

#20 ~mesi~

~mesi~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 14:10:01

amen
zarzad do roboty a nie glupoty wypisywac na forum
zatudnijcie fachowcow do druzyn mlodziezowych a nie kolesi z tytulami INSTRUKTORA!!!
tutaj potrzeba fachowców z papierem co ma wizje na rozwoj

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych