Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

POŻAR W SAUNIE!

189 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Ratownik~

~Ratownik~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:14:32

Kto słyszał o wczorajszym incydencie w Rypińskim Centrum Sportu? Jeden z mieszkańców podpalił saunę i zabarykadował drzwi w której znajdowało się 7 zawodników LECHA DIM RYPIN.

#2 ~Ent~

~Ent~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:26:43

Wyświetl postUżytkownik Ratownik dnia 17 luty 2012 - 09:14:32 napisał

Kto słyszał o wczorajszym incydencie w Rypińskim Centrum Sportu? Jeden z mieszkańców podpalił saunę i zabarykadował drzwi w której znajdowało się 7 zawodników LECHA DIM RYPIN.

Stało to się wczoraj wieczorem. Na miejsce przyjechała Policja i Pogotowie Ratunkowe. Jak by miał ktoś wieści czy zawodnicy są mocno poszkodowani i jeśli tak to jacy? Proszę o informację.

#3 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:27:25

juz chyba caly rypin i reszta świata..nie ma co oryginalny pomysł:)

#4 ~gość2~

~gość2~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:32:48

Wyświetl postUżytkownik Ratownik dnia 17 luty 2012 - 09:14:32 napisał

Kto słyszał o wczorajszym incydencie w Rypińskim Centrum Sportu? Jeden z mieszkańców niejaki Pan B. podpalił saunę i zabarykadował drzwi w której znajdowało się 7 zawodników LECHA DIM RYPIN.

Dwóch jest dość mocno poparzonych co ze stanem innych nie mam informacji.

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:34:35

przeciez wszyscy wiedzieli ze PO to banda kolesi, a teraz wielkie zdziwienie ze kasy nakradli

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 09:36:32

dedykowane dla nowych prezesow spolek miejskich.

#7 ~rypin~

~rypin~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 11:22:32

Słyszałem, ale myślałem, że to nieprawda. Już od 3 ludzi o tym słyszałem i to związanych z klubem.

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:01:31

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 17 luty 2012 - 09:34:35 napisał

przeciez wszyscy wiedzieli ze PO to banda kolesi, a teraz wielkie zdziwienie ze kasy nakradli

??????????????????????????? jak się ma ta twoja wypowiedz do tematu "POŻAR W SAUNIE!"

Chorzy ludzie pisu.

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:02:34

Dokładnie było 4 chłopaków z Lecha w saunie w momencie tego wydarzenia. Dwóch z nich jest dość mocno poparzonych mają poparzenia 1 i 2 stopnia. Niestety głupota ludzka nie zna granic. Teraz ten mądry Pan... będzie za to odpowiadał. Pogotowie ratunkowe dość szybko przyjechało na miejsce zdarzenia i pomoc była natychmiastowa. Policja również dotarła i wszyscy byli przesłuchiwani. Czekamy co będzie dalej.... P.S. poszkodowanymi są Bojas, Moszczyński, Fredyk, I nowy chyba biernatowski.

#10 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:17:54

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 17 luty 2012 - 13:02:34 napisał

Dokładnie było 4 chłopaków z Lecha w saunie w momencie tego wydarzenia. Dwóch z nich jest dość mocno poparzonych mają poparzenia 1 i 2 stopnia. Niestety głupota ludzka nie zna granic. Teraz ten mądry Pan... będzie za to odpowiadał. Pogotowie ratunkowe dość szybko przyjechało na miejsce zdarzenia i pomoc była natychmiastowa. Policja również dotarła i wszyscy byli przesłuchiwani. Czekamy co będzie dalej.... P.S. poszkodowanymi są Bojas, Moszczyński, Fredyk, I nowy chyba biernatowski.
UFFFF myślałem że któryś z Rypiniaków

#11 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:19:13

Nie ważne w tym momencie jest to czy ktoś z Rypiniaków czy nie, ważne jest to że są to chłopacy z drużyny.

#12 ~ehe~

~ehe~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:20:23

małe sprostowanie, ten testowany to biernacki, a pan b... jest juz podobno w areszcie

#13 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:26:13

ooo tak masz racje. I bardzo dobrze niech siedzi naraził na ieszczęście tyle osób.... porażka. Na pewno za to odpowie, za swoja własną glupote. Kto leje Amol w saunie!!! ....

#14 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:28:18

Ale przecież nie tylko jest w to zamieszany Pan B... tylko jeszcze jeden chłopak Pan O... i czy on też za to odpowie???

#15 ~ROCHHHH~

~ROCHHHH~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:16:49

wsadzić dwóch pajacy do ciupy alko obić im porządnie ryje bo to nie ich pierwszy taki numer dla mnie pan B był by pierwszym podejrzanym o podpalenia lasów w okolicy i skończyło by się burczenie i tatuś ani jego pieniążki by nie pomogły idiota jaja mu uciąć i temu idiocie na O też banda kretynów pewnie się siusiakami byli dotyka w tej saunie i okaleczyli normalnych ludzi DOŻYWOTNI ZAKAZ WSTĘPU NA BASEN I CAŁY OBIEKT

#16 ~~gość~~

~~gość~~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:34:52

Kto to jest ten pan B.,czym się zajmuje?Może ktoś wie ?

#17 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:35:42

nie wychodzi Prosiakowi w miłości, więc znalazł sobie lepszą rozrywkę podpalanie ludzi :)

#18 ~poinformowany~

~poinformowany~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:41:37

Głupota Rypiniaków nie zna granic, a mówię to w tym momencie właśnie o was moi drodzy. Większość nie interesuję się swoim życiem i szuka jakieś nowej sensacji. O panu B już nie będę wspominała, ponieważ na tego człowieka brak słów, ale wypowiadanie się o panie O było nie na miejscu, ciekawe czy ta osoba która napisała powyższy post, gdyby się znalazła w takie sytuacji jak pan O ( w złym miejscu i w złym czasie ) nie byłaby urażona czytając obelgi na swój temat. W internecie każdy jest anonimowy, ale nawet tu pomyślmy zanim coś napiszemy .Czy bezpodstawne osądzanie jest fair ? Oczywiście większość słyszała o tej sytuacji tylko z plotek i pomówień, ale i tak mają dużo do powiedzenia na ten temat. Ja mam potwierdzone informacji na ten temat więc mogę powiedzieć ze nie było żadnego barykadowania drzwi a czyn (lanie amolem na kamienie) był bezmyślny a nie umyślny. Dodam także, że wszyscy obecni mają poparzenia 1-2 stopnia (oprócz sportowców , 4 osoby) , o czym się zapomina bo mówi się tylko o tym, że piłkarze Lecha zostali poszkodowani . Spójrzcie na swoją znieczulice oraz małomiasteczkową mentalność bo wszystko powraca do człowieka po pewnym czasie.
Pozdrawiam :)

#19 ~lechu~

~lechu~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:41:45

pan "B" czyli baron nieruchomosciowy w Rypinie

#20 ~Radek~

~Radek~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 15:43:04

to był jawny zamach na rozwój kulturalno-sportowy młodzieży rypińskie bu aha ha ha

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych