Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

16 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~~Adamus~~

~~Adamus~~
  • Goście

Napisano 13 listopad 2009 - 19:19:20

Bardzo dobra inicjatywa! ciesze sie że jest w naszym mieście Ktoś ,kto ma pomysł na reaktywacje Bydgoskiego hokeja.Mam 40 lat i pomiętam mecze na naszym zapomniany Torbydzie niestety w tej chwili to to tylko historia.Czas aby nasze dzieci równiesz miały okazje zaznać emocji związane z tym wspaniałym sportem.Pozdrawiam :unsure:

#2 ~jurek51~

~jurek51~
  • Goście

Napisano 13 listopad 2009 - 23:33:36

Czekam od lat na ponowne powstanie hokeja w Bydgoszcz, jeżeli będę mogł w czymś pomóc to zrobie to chętnie żeby jak najszybciej był "TORBYD" w Bydgoszczy. Pozdrawiam sympatyków Jurek Koblenz

#3 ~Polonista~

~Polonista~
  • Goście

Napisano 14 listopad 2009 - 01:07:19

Super ze znow wrócił temat hokeja w Bydgoszczy! Czytając jednak http://sportowabydgoszcz.pl/news/4539 ten artykuł to chyba szanse na stworzenie lodowiska są małe

#4 ~Sam-Byd.~

~Sam-Byd.~
  • Goście

Napisano 14 listopad 2009 - 12:51:12

Panowie a gdzie obietnice wyborcze prezydenta który chce kolejną reelekcje.Piękny projekt lodowiska mającego powstać przy Łuczniczce jest ale nasze władze wolą ściągnąć na 10 sekund Usaina Bolta aby przebiegł po tartanie na stadionie Zawiszy 100 metrów i wydać na ten kaprys ponad milion zł.Hokej na lodzie to z wielkimi tradycjami dyscyplina sportu w Bydgoszczy dla prawdziwych facetów z jajami a nie dla tych którzy spowodowali zniknięcie jej z mapy miasta.Czas rozliczeń nadchodzi a stowarzyszeniu należy życzyć wytrwałości.

#5 ~Egi~

~Egi~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2009 - 18:53:13

Oby się udało trzymamy za was kciuki bydgoski hokej to część wielkiej historii Polonii Bydgoszcz. Kibice w bydgoszczy czekają na wielki hokej w wykonaniu Polonii Bydgoszcz.

#6 ~~Maciej~~

~~Maciej~~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2009 - 23:44:53

będziemy walczyć o lodowisko w Bydgoszczy nie złożymy broni tak szybko po to zostało założone stowarzyszenie na lodzie idzie nam dobrze mecz ligowy z Poznaniem wygrany 15:2 a mecz kontrolny z drużyną Nesta Toruń wygrany 14:4

#7 ~1920~

~1920~
  • Goście

Napisano 16 listopad 2009 - 20:08:34

Bardzo brakuje tej dyscypliny w Bydgoszczy. Szkoda ze nasz "super" prezydent nic nie robi w tym kierunku. W końcu Bydgoszcz to miasto sportu :)
Jeżeli kiedys powstanie hokej to nazwa druzyny musi brzmieć POLONIA BYDGOSZCZ !!!!! a nie jakies BTH itd.

#8 ~~ktoś~~

~~ktoś~~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2009 - 00:16:51

Kolego 1920 zauważ, że od 17 lat klub Polonia nie zrobił nic, żeby pomóc hokejowi jak z resztą inni.Może warto wspierać inicjatywę kogoś kto z niczego próbuje coś wskrzesić a nie burzyć się o to jaka nazwa ma być.Nazwa sama nic nie zdziała a zauważ, że ta grupka "maniaków" bez pomocy kogokolwiek trenuje w Toruniu za swoje pieniądze i jeszcze chcą coś więcej dla Bydgoszczy zrobić...Lepiej wspierać, jakoś wspomóc niż się napinać, ja im życzę powodzenia i oby starczyło wytrwałości a i może w końcu miasto coś pomoże?
Pozdrawiam wszystkich kibiców tego cudownego sportu jak i Stowarzyszenie!!!

#9 ~~Maciej~~

~~Maciej~~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2009 - 21:15:19

Dzięki za wsparcie nie jest łatwo ale my się nie poddamy a co do nazwy to już jest występujemy pod nazwą BYDGOSKI HOKEJ i tal pozostanie. Pozdrawiam tych którzy nas wspierają

#10 ~vlado~

~vlado~
  • Goście

Napisano 18 listopad 2009 - 22:49:44

Dla niewtajemniczonych przypominam,że był już trzykrotny projekt przebudowy "Torbydu" i wtedy było najłatwiej uratować hokej.
Później to już było celowe zniszczenie bo ktoś chciał coś szybko sprzedać.Taki był cel zamknięcia obiektu.Z tego miały iść też pieniądze
na słynną "Łezkę".Tylko zapomniano o właścicielach terenów.
Na rozliczenia przyjdzie jeszcze czas !!!!!. Nowemu Stowarzyszeniowi samych sukcesów !!!
A nazwa jest przecież obojętna HOKEJ W BYDGOSZCZY MUSI BYĆ

#11 ~~aga~~

~~aga~~
  • Goście

Napisano 23 listopad 2009 - 21:00:54

Wiecie może czy można trenować hokej w Bydgoszczy? Mam 15 lat i marze o prawdziwych treningach...
Nie rozumiem czemu Dombrowicz zamknął mi drogę do spełnienia mojego marzenia...

#12 ~SPP_PB~

~SPP_PB~
  • Goście

Napisano 24 listopad 2009 - 12:48:02

Dużo historii bydgoskiego hokeja nastonie i forum www.tylkopolonia.prv.pl kibice wciąż pielęgnują historię hokejową Polonii to piękne

#13 ~~blacha~~

~~blacha~~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2010 - 15:04:14

Ja ten sport do naszego pięknego miasta przywrócę, ale sam nie dam rady będzie do tego potrzebna pomoc naszych mieszkańców. Moja propozycja dla mediów i zbórkę pieniężną na odnowienie torbydu czy wybudowanie obiektu myślę ze dało by radę zrobić. Czekam na Wsze odpowiedzi na mój pomysł zapewne nie jest chory ale wskazuje światełko w tunelu.

Wojtek P.
gg7719159

#14 ~m~

~m~
  • Goście

Napisano 01 luty 2010 - 03:13:01

Hokej i drużyna z nazwą Polonia Bydgoszcz to by było cos!!! i napewno przyciągneło by sponsorów. Polonia ma bogate tradycje w tym sporcie ale... zapomniałem że mamy w Bydgoszczy władze które niszczą Polonie więc może po wyborach będzie nadzieja... Stadion Polonii cały czas w ruinie i tylko obietnice, obietnice że może w 2011 może w 2012 ehh szkoda gadać...

#15 ~Jack~

~Jack~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2011 - 14:48:14

Dajcie do głosu dojść Robaszkiewiczowi onto potrafi ......wszystko rozpier......ć
Pozdrawiam
sympatyk

#16 micek28

micek28

Nowy

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 29 grudzień 2011 - 13:58:36

Hokej to piekna dyscyplina, oby się udało

#17 ~polonista~

~polonista~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 18:29:19

http://sportowabydgoszcz.pl/news/4539 czytając ten artykuł to sprawa może trwać jeszcze 100 lat:(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych