Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Polsko co sie dzieje ?

423 odpowiedzi w tym temacie

#1 KAnia

KAnia

Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 51 postów

Napisano 12 listopad 2011 - 11:54:00

Każdy Polak wiedział od dawna, że lada moment ludzie wyjdą na ulicę i zacznie się zadyma.To naturalny bieg rzeczy.
Nie zwalajcie winy na lewaków i huliganów, bo tak robiono za rządów komunistów, tak jest najprościej.
Naród jest sfrustrowany, ludzie mają dość tej polityki, kłamstwa smoleńskiego, galopujących cen, rosnącej lawinowo biedy a raczej nędzy etc.
Żeby świętować trzeba mieć radość i spokój w sercu.
Kto obchodzi imieniny jak nie ma co włożyć do gara, jak brakuje mu na prąd, mieszkanie, jedzenie...itd.
Świętować chciały niestety tylko E L I T Y, poszpanować kosztem innych. To ma być wolność i demokracja.
Buntownicy to dzieci, których rodzice wyjechali za chlebem gdy one miały po 12 do 16 lat, mają rozwalone życie rodzinne,a teraz gdy już dorośli czeka ich to samo.
Choć jestem w dużo lepszej sytuacji materialnej, rozumiem innych i całym sercem ich wspieram. Czas na poważne zmiany, bo może być już tylko gorzej...
A matka mnie uczyła ,,co Ty jesteś,Polak mały ,jaki znak Twój Orzeł Biały,, a piłkarze drużyny narodowej na piersiach nawet biednego orła wyrzucili z koszulek i kto tu kogo prowokuje ???

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 listopad 2011 - 14:01:36

Wyświetl postUżytkownik normalny dnia 12 listopad 2011 - 13:48:13 napisał

normalni ludzie odpoczywali od harówki, co tam robili obcokrajowcy?
DOKŁADNIE. TU MASZ RACJĘ.

#3 ~ssss~

~ssss~
  • Goście

Napisano 12 listopad 2011 - 19:25:00

#4 ~Antymason~

~Antymason~
  • Goście

Napisano 12 listopad 2011 - 19:28:36

Lewacy celowo skierowali swój marsz na wprost Narodowców, aby ich sprowokować!

I oto chodziło elitom! Chcieli wywołać zadymę, aby mieć potem pretekst do dawania coraz to większych uprawnień policji, która i tak już wiele razy je przekroczyła!

Oto elitom chodzi! Skłócić Polaków i zrobić państwo policyjne! Nie dajmy się masonerii, precz z New World Order!

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 listopad 2011 - 20:28:31

Wyświetl postUżytkownik Antymason dnia 12 listopad 2011 - 19:28:36 napisał

Lewacy celowo skierowali swój marsz na wprost Narodowców, aby ich sprowokować!

I oto chodziło elitom! Chcieli wywołać zadymę, aby mieć potem pretekst do dawania coraz to większych uprawnień policji, która i tak już wiele razy je przekroczyła!

Oto elitom chodzi! Skłócić Polaków i zrobić państwo policyjne! Nie dajmy się masonerii, precz z New World Order!
Polacy już dawno zostali skłóceni przez jednego takiego niewyrośniętego...
To narodowcy zwieżli zadymiarzy z całej Polski i nie tylko.Szykowali się na to...

#6 ~ktoś~

~ktoś~
  • Goście

Napisano 12 listopad 2011 - 21:13:52

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 12 listopad 2011 - 20:28:31 napisał

Polacy już dawno zostali skłóceni przez jednego takiego niewyrośniętego...
To narodowcy zwieżli zadymiarzy z całej Polski i nie tylko.Szykowali się na to...

Ale ty masz mózg wyprany! Przecież lewaki na swoich stronach nawoływali obcokrajowców do przyjazdu na 11 listopada do Polski! Ci, co przyjechali z Niemiec byli lewakami, anarchistami! Lewacy do zrobienia zadymy potrzebowali posiłków z innych krajów, bo sam nie daliby rady! Narodowcy nie zapraszali nikogo z poza Polski, przestań kłamać, bo jesteś żałosny, a i tak nikt ci nie uwierzy. Tylko zaśmiecasz forum!

A co do tego ''niewyrośniętego'' to może i jest niski, ale za to ma wielki intelekt, nie to co jego przeciwnicy wyzywający od ''bydła'' i ''nekrofilów'' tych, którzy mają inne zdanie!

#7 Franc

Franc

Swojak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1350 postów

Napisano 12 listopad 2011 - 23:21:08

Wyświetl postUżytkownik KAnia dnia 12 listopad 2011 - 11:54:00 napisał

Każdy Polak wiedział od dawna, że lada moment ludzie wyjdą na ulicę i zacznie się zadyma.To naturalny bieg rzeczy.
Nie zwalajcie winy na lewaków i huliganów, bo tak robiono za rządów komunistów, tak jest najprościej.
Naród jest sfrustrowany, ludzie mają dość tej polityki, kłamstwa smoleńskiego, galopujących cen, rosnącej lawinowo biedy a raczej nędzy etc.
Żeby świętować trzeba mieć radość i spokój w sercu.
Kto obchodzi imieniny jak nie ma co włożyć do gara, jak brakuje mu na prąd, mieszkanie, jedzenie...itd.
Świętować chciały niestety tylko E L I T Y, poszpanować kosztem innych. To ma być wolność i demokracja.
Buntownicy to dzieci, których rodzice wyjechali za chlebem gdy one miały po 12 do 16 lat, mają rozwalone życie rodzinne,a teraz gdy już dorośli czeka ich to samo.
Choć jestem w dużo lepszej sytuacji materialnej, rozumiem innych i całym sercem ich wspieram. Czas na poważne zmiany, bo może być już tylko gorzej...
A matka mnie uczyła ,,co Ty jesteś,Polak mały ,jaki znak Twój Orzeł Biały,, a piłkarze drużyny narodowej na piersiach nawet biednego orła wyrzucili z koszulek i kto tu kogo prowokuje ???

Caly wpis jest madry i zgodny ze zdrowym rozsadkiem,ale pytanie mam tylko jedno:co to mialo byc z tym ,,klamstwem smolenskim? UZASADNIJ.
Time is on my side - Azazel

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 13 listopad 2011 - 00:03:22

Wyświetl postUżytkownik Franc dnia 12 listopad 2011 - 23:21:08 napisał

Caly wpis jest madry i zgodny ze zdrowym rozsadkiem,ale pytanie mam tylko jedno:co to mialo byc z tym ,,klamstwem smolenskim? UZASADNIJ.
widzisz Kiełku - twój ptasi móżdżek nie pojmuje wszystkiego. a to takie proste... :lol:

#9 Franc

Franc

Swojak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1350 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 00:14:11

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 13 listopad 2011 - 00:03:22 napisał

widzisz Kiełku - twój ptasi móżdżek nie pojmuje wszystkiego. a to takie proste... :lol:

Po co sie wtracasz jak ani ty nie napisales tego posta,ani nie masz nic madrego do powiedzenia.Siedzisz w Rytlu,nigdzie nie bywasz,nic nie widziales i glupoty piszesz.Zamknij sie i tyle patalachu. B)

#10 ~Wolna Polska~

~Wolna Polska~
  • Goście

Napisano 13 listopad 2011 - 01:56:08

Wyświetl postUżytkownik Franc dnia 12 listopad 2011 - 23:21:08 napisał

Laduj dziadu...

#11 Franc

Franc

Swojak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1350 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:22:10

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 13 listopad 2011 - 11:42:14 napisał

Akurat to co mowi Kukiz potwierdza sie w histori i nie zapomne jak mi kiedys dziadek powiedzial ze nigdy jak swiat swiatem Polacy sami nie umieli rzadzic Polska,ze zawsze jak bylismy wolni,to bylo tylko sejmikowanie i przelewanie z proznego w prozne,byle by tylko nie zajmowac sie sprawami waznymi.Dopiero jak byly rozbiory i rzadzily nami obce wladze,wtedy byl porzadek i prawo.Smutne ale prawdziwe.

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 13 listopad 2011 - 12:33:50

Wyświetl postUżytkownik Franc dnia 13 listopad 2011 - 12:22:10 napisał

Akurat to co mowi Kukiz potwierdza sie w histori i nie zapomne jak mi kiedys dziadek powiedzial ze nigdy jak swiat swiatem Polacy sami nie umieli rzadzic Polska,ze zawsze jak bylismy wolni,to bylo tylko sejmikowanie i przelewanie z proznego w prozne,byle by tylko nie zajmowac sie sprawami waznymi.Dopiero jak byly rozbiory i rzadzily nami obce wladze,wtedy byl porzadek i prawo.Smutne ale prawdziwe.
Polacy tylko pod batem się kochają. I zawsze zdrajcy doprowadzali do obcego panowania. Zawsze dogadywali się z wrogami Polski i Polaków.

#13 ~sam~

~sam~
  • Goście

Napisano 14 listopad 2011 - 11:06:44

SSSS chyba jestes slepy.Kamizelke z napisem POLICJA moze wyprodukowac kazdy.Przeciez wyraznie widac ,ze to banda oprychow przebranych za policjantow,sa ubrani w kurtki z kapturami,dzinsy i czapki.Smiem watpic ,ze sa to przebirancy.

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 listopad 2011 - 14:37:50

Wyświetl postUżytkownik sam dnia 14 listopad 2011 - 11:06:44 napisał

SSSS chyba jestes slepy.Kamizelke z napisem POLICJA moze wyprodukowac kazdy.Przeciez wyraznie widac ,ze to banda oprychow przebranych za policjantow,sa ubrani w kurtki z kapturami,dzinsy i czapki.Smiem watpic ,ze sa to przebirancy.
Ja też śmiem wątpić. Podobnie jak policja:
http://redaktor24.sa...bil-przechodnia

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 listopad 2011 - 23:02:06

Wyświetl postUżytkownik sam dnia 14 listopad 2011 - 11:06:44 napisał

http://pietkun.nowye...to-policja-bila

#16 ~Ciekawe~

~Ciekawe~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2011 - 17:52:54

i jeszcze tu : http://img41.imagesh...12/ustawkan.jpg

#17 ~ciekawski~

~ciekawski~
  • Goście

Napisano 15 listopad 2011 - 17:54:46

Prawdziwi czy przebrani???

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 listopad 2011 - 18:22:39

Wyświetl postUżytkownik ciekawski dnia 15 listopad 2011 - 17:54:46 napisał

Prawdziwi czy przebrani???
http://www.niepopraw...lo-bieg-zdarzen

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 listopad 2011 - 22:29:24

http://terryasic.sal...-zanim-to-usuna

#20 ~Mój kolega tam był!~

~Mój kolega tam był!~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2011 - 18:57:35

Mój kolega był na Marszu Niepodległości! Powiedział, że policja celowo zmieniła Narodowcom trasę tak, aby spotkali się twarzą w twarz z lewakami! Policja nawet nie zapytała się lewaków i ich sprzymierzeńców z Niemiec dlaczego są uzbrojeni w pałki. Funkcjonariusze tylko czepiali się Nacjonalistów i chcieli im zarekwirować biało - czerwone flagi i szaliki! Wtedy się zaczęło, a przy okazji do rozruby dołączyło się wielu gapiów, którzy wykorzystywali okazję do robienia jeszcze większej zadymy! Atmosferę podgrzewali dziennikarze TVN 24 i TVN meteo, która to przyszła swojej siostrzanej stacji na pomoc, wtedy to w odwecie spalono im te samochody! Generalnie na Marszu Niepodległości przyszło około 30 tysięcy ludzi! To relacja mojego kumpla z owych zamieszek!

A oto kto zaprosił Niemców do Warszawy:

http://wpolityce.pl/...-zwykle-w-gebie

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych