Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

130 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~MB~

~MB~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 11:52:02

Cytat

Czy prezydent Zaleski zgadza się na stolicę metropolii w Bydgoszczy? - pytał Tomasz Hardyk ze Stowarzyszenia Młodych Demokratów.

Ta łysa pała nic nie ma do gadania, gdzie będzie stolica Metropolii Bydgoskiej!! TYLKO Metropolia BYDGOSKA bez Torunia!!!

#2 ~Elegancki~

~Elegancki~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 12:57:13

W przeciwieństwie do tego, co się działo podczas debaty tutaj widzę juz jacyś niewychowani, niegrzeczni pieniacze się wypowiadają. Masz człowiekiu prawo do własnego zdanie. sztuka polega na tym, alby potrafic do niego przekonać bez obrażania innych!

#3 ~kibic~

~kibic~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 13:18:38

Wyświetl postUżytkownik Elegancki dnia 25 marzec 2011 - 12:57:13 napisał

W przeciwieństwie do tego, co się działo podczas debaty tutaj widzę juz jacyś niewychowani, niegrzeczni pieniacze się wypowiadają. Masz człowiekiu prawo do własnego zdanie. sztuka polega na tym, alby potrafic do niego przekonać bez obrażania innych!

#4 ~bit~

~bit~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 13:21:35

Fajnie, że debata odbyła się w miłej partnerskiej atmosferze. Wreszcie panowie pokazali, że więcej ich łączy niż dzieli.

#5 ~antyTYFUS~

~antyTYFUS~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 13:34:00

Generalnie z tym siołem Bydłoszczą nie ma przyszłości dla Torunia ! Metropolia TAK, ale bez Brzydgoszczy !!! Stolica metropolii tylko w Toruniu !!! Ta wioska Bromberg winna trafić, gdy następował nowy podział administracyjny RP do obecnego wielkopolskiego. Tam by się dopiero zdziwili jak by byli ostatni w kolejce do koryta. Wieśniactwo zawsze będzie wieśniactwem - po wystającej słomie z butów ICH poznacie ... widać to po wypowiedziach Bruskiego i jego kliki. Jad z ich pysków tryska !!! Miał możliwość wykazać się jako wojewoda i co ? A no i nic wielkiego nie zrobił dla ludzi z kujawsko - pomorskiego. Przetrwał, przetrzymał, zarobił, ubił kilka interesów dobrych tylko dla Bydzi, zachował się na stołku, bo Dombrowicza mieli wszyscy dość. Podobnie jest w stołecznym Toruniu pewne twarze się opatrzyły ... jak tego co rozdaje ortodoksyjnemu polskiemu kościołowi katolickiemu prawie za darmo kamienice na Starym Mieście, czy też za 1 zł pseudokonsulowi teren dzierżawi pod konsulat.

#6 ~antyTYFUS~

~antyTYFUS~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 15:11:08

Sorry ale mam małego stąd ta frustracja.

#7 ~METROPOLIA BYDGOSZCZ~

~METROPOLIA BYDGOSZCZ~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 20:42:34

ja wiem ze gdyby torun spełniał wszelkie kryteria aby byc metropolią(za małe pizdziejewo bo tylko 190 tys mieszkańcow)to na pewno by nie chciał z bydzią,tak wiec trole z trolunia i panie zaleski dosyc lizania dup bydzi my wrzoda na du*** w postaci syfiastego trolunia nie chcemy,szukajcie sobie szczescia z e sledziami z gdanska ,czy tak trudno zrozumiec wam pachołki rydzyka ze bydzia na was leje ciepłym porannym moczem a wy to łykacie i dalej w tylek włazicie wazeliniarze,wasze niedoczekanie byc w metropoli bydgoskiej-nie dla psa kiełbasa

#8 ~KL.~

~KL.~
  • Goście

Napisano 25 marzec 2011 - 20:50:10

Debata w W-yższej S-zkole G-amoni kanclerza K.Sikory znanego sprzedawczyka Bydgoszczy? PO co ta paranoja, jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest podział tego regionu na bydgoski i włocławsko-toruński. Niech każdy z nich tworzy Metropolie na mierę swoich mozliwości.Toruniek niech żyje za własne pieniądze i odstosunkuje się raz na zawsze od naszego miasta.

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 10:04:39

Wyświetl postUżytkownik KL. dnia 25 marzec 2011 - 20:50:10 napisał

Debata w W-yższej S-zkole G-amoni kanclerza K.Sikory znanego sprzedawczyka Bydgoszczy? PO co ta paranoja, jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest podział tego regionu na bydgoski i włocławsko-toruński. Niech każdy z nich tworzy Metropolie na mierę swoich mozliwości.Toruniek niech żyje za własne pieniądze i odstosunkuje się raz na zawsze od naszego miasta.

JAKIEGO MIASTA ? PRZECIEŻ MIEJSCE GDZIE "ŻYJESZ" TO SIOŁO, A TOBIE SŁOMA Z BUTÓW WYSTAJE TYFUSIE !!!

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 10:07:42

Wyświetl postUżytkownik METROPOLIA BYDGOSZCZ dnia 25 marzec 2011 - 20:42:34 napisał

ja wiem ze gdyby torun spełniał wszelkie kryteria aby byc metropolią(za małe pizdziejewo bo tylko 190 tys mieszkańcow)to na pewno by nie chciał z bydzią,tak wiec trole z trolunia i panie zaleski dosyc lizania dup bydzi my wrzoda na du*** w postaci syfiastego trolunia nie chcemy,szukajcie sobie szczescia z e sledziami z gdanska ,czy tak trudno zrozumiec wam pachołki rydzyka ze bydzia na was leje ciepłym porannym moczem a wy to łykacie i dalej w tylek włazicie wazeliniarze,wasze niedoczekanie byc w metropoli bydgoskiej-nie dla psa kiełbasa
No widzisz. Metropolii by si e w Bydgoszczy chciało, a słoma z butów ci wychodzi.

#11 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 10:18:05

[quote name='Gość' timestamp='1301130462' post='715917']
No widzisz. Metropolii by si e w Bydgoszczy chciało, a słoma z butów ci wychodzi.
Tym wieśniakiem co słoma wychodzi z butów to internauta antytyfus.Mieszkańcy wsi z dziada pradziada to chłopstwo.

#12 ~robert 102~

~robert 102~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 11:19:17

Zaleski, puknij się w swoj łysy łeb
Fakty możesz wyprzedzić jak cios się zgadza. Natomiast u ciebie smieszny człowieczka ta pazerność tak jak w kazdym temacie dotyczy kolejnego skoku na kasę, na instytucje w BYDGOSZCZY podziału pieniędzy
Zaleski, to ze spotyka się z tobą prezydent dużego miasta który wygrał z Dombrowiczem który był judaszem bydgoskim, nie znaczy ze się nie kompromitujesz
Myslę ze nawet taki ktoś jak ty rozumie ze się skompromitował
ale nie bój się, taki prezydent jak ty, jest potrzebny To-ruńowi jako idealny temat zastępczy aby zamydlić oczy toruniokom ze To-ruń leci po równi pochylej.

#13 ~~antyTYFUS~~

~~antyTYFUS~~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 11:26:54

Wyświetl postUżytkownik antyTYFUS dnia 25 marzec 2011 - 15:11:08 napisał

Sorry ale mam małego stąd ta frustracja.

no jeszcze dodam, że najcząściej jestem naćpany i to do tego stopnia że mam omamy-widzę siebie jako szlachcica.

#14 ~Pablo~

~Pablo~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 13:13:34

Mnie się wydaje, że najlepszy byłby wariant, który obejmuje swoim zasięgiem jak najwięcej obszaru, około miliona mieszkańców. Czyli połączenie obydwu wariantów metropolii : Bydgoszcz z Toruniem, ale i z obszarami, których chce Stowarzyszenie MB oraz powiatem aleksandrowskim a może i chełmińskim. Taka metropolia byłaby o wiele lepiej zauważalna w kraju, a animozje pomiędzy B i T nie wpływałyby tak silnie na pracę całej metropolii (bo miasta te by miały ledwo ponad 500% mieszkańców metropolii, a nie zdecydowaną większość jak to ma miejsce w innych przypadkach). A co ze stolicą? No niestety, ale jedynym dobrym rozwiązaniem byłaby Bydgoszcz (piszę to jako torunian), bo logiczne, że stolicą jest największe miasto. Rotacja stolicy to po prostu głupi pomysł, co pół roku by przenosili budynki, ludzi itp. pomiędzy miastami? A jeśli przewodnictwo miałoby mieć tylko charakter ceremonialny (np. otwieranie posiedzenia itp.) to lepiej, żeby każdy co jakiś czas był tym przewodniczącym, np. najpierw prezydent B, później T, następnie Inowrocławia, później starosta powiatu chełmińskiego itd.

#15 ~Pablo~

~Pablo~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 13:15:27

Wyświetl postUżytkownik Pablo dnia 26 marzec 2011 - 13:13:34 napisał

(...) bo miasta te by miały ledwo ponad 500% mieszkańców metropolii, a nie zdecydowaną większość jak to ma miejsce w innych przypadkach (...)
Chodziło mi oczywiście o 50%, a nie 500% ;)

#16 ~metropolia bydgoska~

~metropolia bydgoska~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 14:04:01

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26 marzec 2011 - 10:04:39 napisał

JAKIEGO MIASTA ? PRZECIEŻ MIEJSCE GDZIE "ŻYJESZ" TO SIOŁO, A TOBIE SŁOMA Z BUTÓW WYSTAJE TYFUSIE !!!

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 14:14:04

Wyświetl postUżytkownik metropolia bydgoska dnia 26 marzec 2011 - 14:04:01 napisał

Metropolii by się chciało, a takie wsiowe wpisy? Nie pasuje. Znów wiochą z Bydgoszczy zajechało.

#18 ~do prymitywa~

~do prymitywa~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 15:29:15

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26 marzec 2011 - 14:14:04 napisał

Metropolii by się chciało, a takie wsiowe wpisy? Nie pasuje. Znów wiochą z Bydgoszczy zajechało.

Skąd piszesz menelu nazywający się szlachcicie, z krowiego mostku, z zajęczych górek czy ze śmierdzącego podwórka na zasyfionej mini staróweczce, tuz po oddaniu moczu na pomnik M.Kopernika?

#19 ~...~

~...~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 15:46:47

Cytat

Generalnie z tym siołem Bydłoszczą nie ma przyszłości dla Torunia ! Metropolia TAK, ale bez Brzydgoszczy !!! Stolica metropolii tylko w Toruniu !!! Ta wioska Bromberg winna trafić, gdy następował nowy podział administracyjny RP do obecnego wielkopolskiego. Tam by się dopiero zdziwili jak by byli ostatni w kolejce do koryta. Wieśniactwo zawsze będzie wieśniactwem - po wystającej słomie z butów ICH poznacie ... widać to po wypowiedziach Bruskiego i jego kliki. Jad z ich pysków tryska !!! Miał możliwość wykazać się jako wojewoda i co ? A no i nic wielkiego nie zrobił dla ludzi z kujawsko - pomorskiego. Przetrwał, przetrzymał, zarobił, ubił kilka interesów dobrych tylko dla Bydzi, zachował się na stołku, bo Dombrowicza mieli wszyscy dość. Podobnie jest w stołecznym Toruniu pewne twarze się opatrzyły ... jak tego co rozdaje ortodoksyjnemu polskiemu kościołowi katolickiemu prawie za darmo kamienice na Starym Mieście, czy też za 1 zł pseudokonsulowi teren dzierżawi pod konsulat.
Rozumiem że bardzo boli cię ta metropolitalność Bydgoszczy wzglendem Torunia, ale takimi deb***nymi wpisami nic nie wskurasz a tylko się ośmieszysz.
Ps: Apeluję do moderatora o zamknięcie tego kolejnego bezsensownego wątku.

#20 ~METROPOLIA BYDŁOSZCZ~

~METROPOLIA BYDŁOSZCZ~
  • Goście

Napisano 26 marzec 2011 - 20:47:10

Przepraszam za moje plugawe zachowanie tu na forum, ale plebs tak ma. Poza tym jeszcze nie wytrzeźwiałem po wychlaniu na hejnał taniego mózgojeba z Biedronki, w której jako ubogi małorolny czereśniak z popegeerowskiej Bydzi, zaopatruje się codziennie. Ponadto mogę jeszcze dodać, że jako skisły fi***ek bez jajek nie mam odwagi powiedzieć tego nikomu wprost więc pod tym oto nickiem (METROPOLIA BYDŁOSZCZ), wypisuję swoje schizofreniczne dyrdymały. Poza tym chyba nikt nie chciałby ze mną gadać w cztery oczy bo:

1. Mam takiego spinola, że jak płaczę to mi łzy po plecach płyną.
2. Wali mi z ryja jak z tatrzańskiej michy.

To by było na tyle wspaniała szlachto toruńska. Jeszcze raz przepraszam za swoje zachowanie i błagam o wybaczenie. A teraz wracam na swój ulubiony portal bić konia. papa B)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych