Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~rogi~

~rogi~
  • Goście

Napisano 15 luty 2012 - 21:33:34

Patologia Janikowska... o co tu walczyć. O bandę deb***ów która grać nie potrafi. Lepiej niech za kasę z tej Unii wybudują blok mieszkalny dla młodych ludzi. Śmiech na sali ten protest...hehe...

#2 ~bobi~

~bobi~
  • Goście

Napisano 15 luty 2012 - 23:30:02

Bez przesady - w manifestacji brało udział najwyżej kilkadziesiąt osób, a nie kilkaset! Niech najpierw rozliczą długi Unii i pociągną do odpowiedzialności winnych tego syfu, a później wybiorą jakiś zarząd z mądrym menadżerem.

#3 ~bob~

~bob~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 08:28:08

do rogi niech wybuduja blok zeby młodziez zamiast na mecz stała w klatce i piła alkohol

#4 ~Mariusz~

~Mariusz~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 11:34:31

PANIE BURMISTRZU KIEDY PAN DOSTANIE WYROK ZA KORUPCJE??????????? PROSZĘ NAPISAĆ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ DNIA KIEDY JANIKOWO ZNOWU ODŻYJE ?????

#5 ~Janikowianin~

~Janikowianin~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:39:20

Ostatnią atrakcję chcecie nam zabrać ?? a w/w predmówcy widzę że niezależy wam piłce w Janikowie... napiszcie co wy robicie ?? dzieci Neo... a za korupcję będą rozliczeni !!! a teraz czeba o klub walczyć bo w tedy ze stadiony zrobi sie targowisko gmninne ;( i nie potrzebne bedzie to cały kompleks sportowy !!! zastanówcie sie co robicie i co piszecie !!!

#6 ~hjk~

~hjk~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 21:01:36

Panie andrzeju chyba czas odkupic winy i stanac na rzesach zeby klub ratowac!!! choc wiem ze pana winy duzo nie było

#7 ~Sadda~

~Sadda~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 21:12:56

stoi pod ścianą? to rostrzelać to barahło!!!! jako janikowianin gowno mnie obchodzi unia i nie mam zamiaru z moich podatków utrzymywać tego trupa !!!

#8 ~kibic~

~kibic~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 22:35:10

Zastanówcie się czasami zanim coś napiszecie. Unia to ponad półwieczna tradycja i sporo osób zostawiło zdrowie i pieniądze w tym klubie. Unia to nie tylko seniorzy, ale też młodzież i dzieci, którzy chcą dążyć do spełnienia swoich marzeń, a wiem, że mamy bardzo zdolnych i ambitnych chłopaków. Dla ludzi, którzy interesują się piłką nożną (a jest ich mnóstwo) nie ma lepszej atrakcji w tym mieście. Ile bym dał, żeby czasy II ligi i pięknych meczy, m.in. z Ruchem Chorzów, Śląskiem Wrocław wróciły.

#9 ~bobi~

~bobi~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 00:23:08

Same chęci nie wystarczą, żeby Unia istniała potrzebne są pieniądze, których NIE MA. Sponsorów też nie znajdą, bo kto zainwestuje w tak umoczony klub? Szkoda dzieciaków które trenowały i wiązały nadzieje z tym klubem, ale piłka to nie wszystko. W Janikowie nie ma wielu atrakcji - to fakt, ale w innych miastach i na wsiach jest jeszcze gorzej. Nie ma co płakać, może kiedyś janikowska piłka odrodzi się jak "feniks z popiołów"

#10 ~janikowianin~

~janikowianin~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 21:58:39

ta piłka już powoli odrodziła się dziś ;)

#11 ~Młody~

~Młody~
  • Goście

Napisano 19 luty 2012 - 15:23:29

Lepiej Niech te pieniadze przeznaczą na MMA w janikowie niz na tą piłke nożną

#12 ~Piotr~

~Piotr~
  • Goście

Napisano 28 luty 2012 - 22:10:34

Serdecznie zapraszam do rozwijania Forum naszego Miasta. Coś czego nam brakowało i widzę że jest na to zapotrzebowanie.

www.forumjanikowo.pl

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych