deb***i drogowych nie sieją...
Miejmy nadzieje, że nie sa to synusie lokalnych biznesmenów bo wtedy nikt nic im nie zrobi i nadal będa sobie rajdowac po lodzie jak te święte krowy. Chyba, że lód sam się z nimi upora.
Łyżwiarze, won z lodowiska! :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~kierowca~
, lut 17 2012 09:20:57
8 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~kierowca~
Napisano 17 luty 2012 - 09:20:57
#2 ~Gość~
Napisano 17 luty 2012 - 09:53:14
Ja właśnie obawiam się, że to synusie lokalnych bonzów. Buraki je***e. Może zarwie się lód pod jednym z takich baranów ?
#3 ~tyryryry~
Napisano 17 luty 2012 - 10:46:03
Bo Koronowo to taka jest wiocha na maxa i pełno buractwa, a Takich matołków to Tylko w łeb napierd*****, a po co Policja ??? i co mandat 100zł wypisza:>?
opony poprzebijac, kamieniem ze sniezka w szybe rzucic sie nauczy barani cyc ze sie po stawie nie jezdzi:)
opony poprzebijac, kamieniem ze sniezka w szybe rzucic sie nauczy barani cyc ze sie po stawie nie jezdzi:)
#4 ~gosc~
Napisano 17 luty 2012 - 10:51:12
Jaki z niego "rajdowiec", wariat i tyle. ten lód powinien się pod nim zarwać wpaść do lodowatej wody i jednego deb***a było by mniej. patrząc na zdjęcie to samochód może brał kiedyś udział w jakiś rajdach, ale pajac który w nim siedzi to sądzę że rajd to w gazecie widział, psuje takim zachowaniem dobre imię prawdziwych rajdowców.
#5 ~lód~
Napisano 17 luty 2012 - 12:12:33
Czy Pan lub Redakcja obawia się podania bliższych szczegółów, mamy już kilka osób które obawiają się o swoje ....... i nawet to zgłaszali.
#6 ~AA~
Napisano 17 luty 2012 - 15:23:44
a czyja wlasnoscia jest ten staw? wlasciciel pozwala bawic sie dziecia a starszym juz nie?
#7 ~gosc~
#8 ~ono~
#9 ~Tryszczynianka~
Napisano 22 luty 2012 - 13:59:40
Jestem mieszkanką Tryszczyna.Tego dnia widziałam wraz z mężem wszystko z okna.Dzieci nie było na lodowisku!!!To kłamstwo! Sołtys Tryszczyna robi zdjęcia wszystkim, nie wiem kiedy będę sfotografowana we własnym ogródku i zarzuci mi ,że źle grabie trzymam.To jakaś paranoja ,którą urządza sołtys G.Dzieci mówią ,że sołtys robił zdjęcia i dzwonił na policję a oni po prostu poszli po klucze do świetlicy i kłamie,że skarżyli się .niech p.sołtys nie wymyśla:)Po tym jak ogłoszono,ze zezwolił na zasypanie stawu śmieciami,a są nawet zdjęcia na ten temat mści się na mieszkańcach. Niech lepiej powie dlaczego jako radny głosował za podwyższeniem podatków,teraz dzięki niemu płacimy o ponad 100% więcej.A nam podatków nikt nie umorzy!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia