Witam!
Chciałabym wszystkim przyszłym pannom młodym polecić salon sukien ślubnych "Julia" mieszczący się przy ul. Grudziądzkiej 10 w Bydgoszczy. To stosunkowo nieduży i bardzo niepozorny salon, ale jest prawdziwą perełką wśród większości bydgoskich tego typu miejsc. Na największa pochwałę zasługuje pracująca w nim pani Mirka, która jest prawdziwym cudotwórcą jeśli chodzi suknie ślubne. Przede wszystkim zna się na tym, co robi. Ma ogromne doświadczenie, które było dla mnie wielką pomocą podczas wyboru sukni. W większości salonów sprzedawczynie są nastawione na opchnięcie sukni niezależnie od tego jak kobieta w niej wygląda, czego dla mnie świetnym dowodem były teksty typu "pani to ma taką figurę, że w każdej sukni pani wygląda dobrze". Co za bzdura! Nie ma sukni idealnej - jedna suknia uwydatnia niektóre miejsca, inna z kolei je maskuje, a każda z nas ma przecież inne kształty. Natomiast pani Mirka jest w stanie uszyć każdą suknię, ale potrafi szczerze powiedzieć klientce, że to nie jest fason na jej figurę i zaproponować wiele innych sukni, w których kobieta będzie czuła się naprawdę wyjątkowo w dniu ślubu. W tym roku zdecydowałam się na usługi pani Mirki i jestem bardzo zadowolona z dokonanego wyboru. Wspólnie zaprojektowałyśmy suknię, która po uszyciu wspaniale leżała na mojej sylwetce, pięknie ją wysmukliła oraz podkreśliła talię i biust. Suknia była bardzo kobieca i zmysłowa, a zarazem elegancka i "ze smakiem". Pani Mirka fantastycznie doradziła mi wybór wszystkich dodatków - od obuwia, przez bieliznę i biżuterię aż po welon. Mogłam liczyć na dobrą radę praktycznie na wszystkich płaszczyznach przygotowań ślubnych. W tym magicznym dniu ślubu wyglądałam i czułam się naprawdę wyjątkowo. Dla mnie bardzo ważne jest to, że pani Mirka z każdej dziewczyny potrafi "wyciągnąć" kobiecość. W jej salonie były suknie na każdą figurę, w niemal każdym rozmiarze. Niestety większość salonów oferuje suknie w rozmiarach 36 i 38, a o 40 jest już ciężko. Tymczasem pani Mirka na miejscu ma wiele rozmiarów, a poza tym jest w stanie wyczarować piękną suknię każdej kobiecie, nawet tej w rozmiarze 50+. Na miejscu można od ręki przymierzyć suknie w bardzo szerokiej gamie rozmiarów, kolorów, fasonów itd. Myślę, że na podkreślenie zasługuje fakt, że jeśli chodzi o ceny, to także są bardzo przystępne. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem okazało się uczycie suknie na zamówienie, na moje wymiary i pod moje "widzimisię". Nie musiałam jednak sukni kupić tylko mogłam wypożyczyć - uszyto ją na mnie, w dniu ślubu miałam ubraną zupełnie nowiutką suknię, a po paru dniach mogłam ją oddać do salonu i zapłaciłam za to dużo mniej niż gdybym musiała suknię kupować. Zawsze z sentymentem będę wspominała panią Mirkę i salon "Julia". Wszystkim przyszłym pannom młodym będę z pełną odpowiedzialnością polecała to miejsce. Pozdrawiam!
Julia. Salon sukien ślubnych :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~Aleksandra~
, gru 16 2011 12:10:58
2 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~Aleksandra~
Napisano 16 grudzień 2011 - 12:10:58
#2 ~bobika~
Napisano 20 marzec 2012 - 13:01:41
Kupowałam swoją suknie ślubną w tym salonie , polecam .Suknia śliczna idealnie dopasowana , podchodzą bardzo profesjonalnie do klienta .
#3 ~julka~
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia