Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

16 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~oczytany~

~oczytany~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 08:10:44

W latach 70-tych byłem uczniem torunskiej szkoły. Jak widać od tamtego czasu nic w tej kwestii się nie zmieniło. Bitemu uczniowi należy się ochrona. Tak,tak, ochrona!!. Kto zagwarantuje ze nie dostanie noża w plecy któregoś pięknego dnia? Ta toruńska hołota jest bezczelna.

#2 ~Ryszard~

~Ryszard~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 08:50:35

Odezwał się żałosny (...) Płacz (...). Faktycznie (...)jak ty muszą mieć ochronę. Jak się nie ma jaj to trudno, żal(...)

#3 ~Aleksandra~

~Aleksandra~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 09:30:15

Może ty jestes tym żałosnym !!! Bardzo dobrze są jeszcze nauczyciele co widzą i słyszą ! Brawo dla tej Pani ,a takich bandytów do roboty ! zamiatanie ulić np;w pomarańczowych koszulkach !na odległośc byłoby widać takiego bandziora ! Mama pobitego chłopca !

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 09:43:08

jeśli maja po 15 lat...i potrafili się znęcać-to karać takich wyrokami sadowymi a kara 5 lat wiezienia była by adekwatna.... JESTEM RÓWNIEŻ ZA...BY KAŻDY ŁOBUZ I BANDZIOR KTÓREMU UDOWODNIONO CZYN KARALNY ZA ZNĘCANIE SIĘ NP.PRZEZ 10 LAT PŁACIŁ 1/3 DOCHODU NA UTRZYMANIE JAKIEGOŚ DOMU DZIECKA-MYŚLĘ ZE BYŁO BY TO SPRAWIEDLIWE I CAŁY CZAS BY DAWAŁO DO MYŚLENIA ZE ZA GŁUPOTĘ TRZEBA PŁACIĆ.

#5 ~zbyszek~

~zbyszek~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 09:53:42

Załosny Ryszardzie,ty pewno jesteś mądry w grupie cwaniaczku zkoleżkami, ale sam to pewno jesteś potulny jak baranek na widok grupy napierających ci osób przewyszających tężyzną fizyczną haha!

#6 ~Ben~

~Ben~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 10:02:52

Ja chodziłem do kilku bydgoskich szkół. Tam takie rzeczy są na porządku dziennym. Strach puszczać dzieci do szkoły.

#7 ~rodzic~

~rodzic~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 10:28:41

Z artykułu wynika ,że bandziory są bezkarni,a sądy i szkoły bezradni!

#8 ~luis~

~luis~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 10:31:35

W podstawówkach już się zaczyna.W koszalińskiej 7 dziewczynki z piątej klasy wyłudzaja pieniądze od młodszych kolezanek za możliwośc wejścia do toalety.....Naprawdę strach puszczać dzieci do szkoły....:(

#9 ~anty dziady~

~anty dziady~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 10:31:36

ryszard le masz lat?, bo sądząc po twojej wypowiedi mniemam z 15, a to ze ktos dał ci imie ludzi innego pokolenia wyrosleś na tępego dresa, który żal do rodziców za to imię wylewa na forum azety pomorskiej.

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 11:07:51

ukarać surowo!!!! tylko czy w Polsce można? a tak na marginesie-jaka to szkoła?

#11 ~otto~

~otto~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 11:27:22

To miało miejsce w Zespole Szkół nr 14

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 12:04:38

brawo dla tej pani nauczyciel bo co ten biedny chłopak miał zrobić-wiadomo ze mając 15 lat chłopak był bezradny,osamotniony,dobrze ze się znalazła ta pani bo chłopak mógł sobie coś zrobić.Nasz kraj jest chory,prawo nieudolne-wiec sami musimy chronić nasze dzieci i nie odwracać się na przemoc itd....a tych zwyrodniałych łobuzów no cóż trzeba leczyć i myślę ze dobrym pomysłem było by gdy by w dorosłym życiu musieli ponosić konsekwencje i płacić przez jakiś czas na utrzymanie własnie takich pokrzywdzonych dzieci.

#13 ~ona~

~ona~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 12:40:22

Brawo dla Pani nauczycielki i dla dyrekcji, ze zareagowali tak jak powinni to zrobic!!!!!!!!!!

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 15:03:25

Wyświetl postUżytkownik ona dnia 10 luty 2012 - 12:40:22 napisał

Brawo dla Pani nauczycielki i dla dyrekcji, ze zareagowali tak jak powinni to zrobic!!!!!!!!!!
Brawo dla nauczycielki i dyrekcji,która nie zamiotła sprawy pod dywan(jak to robią niektóre dyrekcje).

#15 ~gosc111~

~gosc111~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 17:01:08

Gnac takich "pedagogów"! Rok chłopaka gnębili, a szanowne cialo pedagogiczne dopiero teraz to zauważyło?!

#16 ~Gruby~

~Gruby~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 18:15:16

W 14? hahahaha to od zawsze była i na zawsze będzie patologia. Cały podgórz to patologia. Wiem, bo sam tu mieszkam. Do 14 nie chodziłem, ale znam typów z tej szkoły. 1/8 wyszła na ludzi, reszta od razu po skończeniu szkoły należałoby profilaktycznie zamknąć w więzieniu, bo i tak tam skończą :D

#17 ~ona~

~ona~
  • Goście

Napisano 11 luty 2012 - 00:49:01

a pomyśleć, że chodziłam tam bite 6 lat... Boże, co się tam dzieje... z resztą, od zawsze tak było. brak słów, odjęło mi mowę.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych