Czerwony telefon RADIA ZET, TVN
Rozpoczęty przez
~helena~
, sie 09 2008 07:33:22
11 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~helena~
Napisano 09 sierpień 2008 - 07:33:22
Sprawy interwencyjne, bulwersujące, nieprawidłowości, można zgłaszać też: Czerwony telefon RADIA ZET, TVN, TVN 24, można pisać do nich na www !!!!! Za czerwony telefon dostaje się dodatkowo chyba 500 zł -w sumie gadanie im nic nie da, ale chociaż na czas audycji ktoś powstydzi się a potem życie będzie i tak dalej płynać / kasa również / bez zmian......
#2 ~nika~
Napisano 08 wrzesień 2008 - 09:06:18
witam
jestem osobą która ogląda serial Na Wspólnej i również serial na TVP 2 Barwy szcześcia i oba seriale s a o godz 20:05 czy nie można serialu Na Wspólnej puszczać tak jak przed wakacjami o 21:00
pozdrawiam
jestem osobą która ogląda serial Na Wspólnej i również serial na TVP 2 Barwy szcześcia i oba seriale s a o godz 20:05 czy nie można serialu Na Wspólnej puszczać tak jak przed wakacjami o 21:00
pozdrawiam
#3 ~pączuś~
#4 ~Prezes Urbański.~
Napisano 08 wrzesień 2008 - 09:40:49
Witam.
Moje nazwisko Urbański i jestem prezesem TVP.
Przeczytałem z zainteresowaniem wpis dotyczący naszych seriali i obiecuję, że zrobię wszystko, by zmieniło się tak,by godziny nadawania seriali odpowiadały wszystkim oglądającym.
Mam tylko jedną malutką prośbę: płaćcie abonament...
Dziękuję i pozdrawiam.
Życzę miłych i niezapomnianych wrażeń w związku z oglądaniem TVP.
Moje nazwisko Urbański i jestem prezesem TVP.
Przeczytałem z zainteresowaniem wpis dotyczący naszych seriali i obiecuję, że zrobię wszystko, by zmieniło się tak,by godziny nadawania seriali odpowiadały wszystkim oglądającym.
Mam tylko jedną malutką prośbę: płaćcie abonament...
Dziękuję i pozdrawiam.
Życzę miłych i niezapomnianych wrażeń w związku z oglądaniem TVP.
#5 ~~gość~~
Napisano 08 wrzesień 2008 - 20:37:40
TRZEBA ZADZWONIĆ W SPRAWIE TEGO FORUM DOŚĆ TEGO !!!
#6 ~jejjeje~
Napisano 08 wrzesień 2008 - 22:17:14
JEST WOLNOSC SŁOWA I WARA WAM OD FORUM PISOWCY!
Napisano 08 wrzesień 2008 - 22:21:08
Dzwuń do Radia Marysia! Tadzik już z Danku czeko...
Rolnik, rolnik, rolnik...
Pod rolnikam ciungnik,
Na ciungniku rolnik worek mo...
Pod rolnikam ciungnik,
Na ciungniku rolnik worek mo...
#8 ~Gość~
Napisano 23 styczeń 2010 - 16:03:21
Użytkownik helena dnia 9.08.2008, 07:33:22 napisał
Sprawy interwencyjne, bulwersujące, nieprawidłowości, można zgłaszać też: Czerwony telefon RADIA ZET, TVN, TVN 24, można pisać do nich na www !!!!! Za czerwony telefon dostaje się dodatkowo chyba 500 zł -w sumie gadanie im nic nie da, ale chociaż na czas audycji ktoś powstydzi się a potem życie będzie i tak dalej płynać / kasa również / bez zmian......
#9 ~zetowiec~
#10 ~Gość~
Napisano 25 styczeń 2010 - 20:08:41
KOCHANY! U NAS NA RAZIE NIC NIE DZIEJE SIE BULWERSUJĄCEGO Z WYJATKIEM TEGO ZE SĄ KUPY ŚNIEGU NA ULICACH, A IDZIE JUZ OD PIĄTKU NOWY!
#11 ~bauer~
Napisano 16 luty 2012 - 12:59:50
piszecie o pierdołach a mnie interesuje,dlaczego nasza kochana telewizja publiczna nic nie wspomniała o ogólno krajowym strajku włoskim.czyżby cenzura dalej działała, czy bardziej władza się bała?
#12 ~W.M.~
Napisano 16 luty 2012 - 21:42:35
Użytkownik bauer dnia 16 luty 2012 - 12:59:50 napisał
piszecie o pierdołach a mnie interesuje,dlaczego nasza kochana telewizja publiczna nic nie wspomniała o ogólno krajowym strajku włoskim.czyżby cenzura dalej działała, czy bardziej władza się bała?
Niestety, cenzura w Polsce coraz częściej się pojawia. Przykre, ale prawdziwe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Zgłoś do usunięcia