Skocz do zawartości

Co z tym internetem z vectry ?

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 styczeń 2010 - 15:30 #1

Od kiedy jest ta "vectra" coraz częściej nie ma internetu. Myślałem, że to tylko chwile, bo coś robią. Cos ie okazało internetu nie miałem ponad 6 godziny. Dokładnie nie wiem, bo nie jestem w stanie siedzieć i liczyć. Ale kiedy jest najbardziej potrzebny go nie ma. Nie wiecie czemu tak jest? Dodam, że mieszkam na Sienkiewicza. Ale słuchy mnie dochodzą ze i na Kościuszki, Żeromskiego także nie ma.
0

~Grzegorz~

• Grupa Goście

Napisano 26 styczeń 2010 - 01:02 #2

Ja mieszkam na ulicy Miłej, także mam internet z vectry. Zdarzało się , że nie było często internetu. Było tak, że włączyli na 2 h a potem na pół dnia nie było. Zgłaszałem to, ale nic to nie dało.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   emigrant 

• bad madafaka
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 503
  • Rejestracja 12-sierpień 08

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:09 #3

vectra odcina internet tym co pie....la swoje glupoty na forum :)
“Czujesz to? To napalm, synu. Nic na świecie tak nie pachnie. Uwielbiam zapach napalmu o poranku. Raz nasi bombardowali jedno wzgórze przez dwanaście godzin. Kiedy było po wszystkim…nie znaleźliśmy ani jednego trupa. Ten zapach: jak zapach benzyny. Całe wzgórze pachniało…zwycięstwem.”tego wam komuchy zycze,zeby nic po was nie zostalo...
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:10 #4

To zacznij sobie odliczać pieniądze za czas w którym nie było internetu.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:13 #5

No to się emigrant ciesz ze nie masz w niej internetu bo za twoje piep.... głupot zablokowali by ci dozywotynio
0

Użytkownik nie jest zalogowany   emigrant 

• bad madafaka
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 503
  • Rejestracja 12-sierpień 08

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:26 #6

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26.01.2010, 08:13:07 napisał

No to się emigrant ciesz ze nie masz w niej internetu bo za twoje piep.... głupot zablokowali by ci dozywotynio

zapomnialem napisac ze chodzi o tych niezarejestrowanych :)
“Czujesz to? To napalm, synu. Nic na świecie tak nie pachnie. Uwielbiam zapach napalmu o poranku. Raz nasi bombardowali jedno wzgórze przez dwanaście godzin. Kiedy było po wszystkim…nie znaleźliśmy ani jednego trupa. Ten zapach: jak zapach benzyny. Całe wzgórze pachniało…zwycięstwem.”tego wam komuchy zycze,zeby nic po was nie zostalo...
0

~ania~

• Grupa Goście

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:47 #7

Ja mieszkam 3 km od Golubia Dobrzynia,też mam internet z Vektry i jest ok!!!
Od lipca raz tylko nie miałam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 26 styczeń 2010 - 10:54 #8

a ja mieszkam na sienkiewicza i u mnie ostatnio nie było zadnej awarii
0

~internetowy~

• Grupa Goście

Napisano 27 styczeń 2010 - 00:00 #9

nie tyle, co czasami odłączają internet, ale prędkość spadła :(
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 30 styczeń 2010 - 14:08 #10

-
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Jigsaw34 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 83
  • Rejestracja 02-luty 10

Napisano 02 luty 2010 - 21:47 #11

Popieram, ogólnie kaszana. W MArtonie może z raz była awaria, a w Vectrze............żenada. Mam łącze 1mb, a czasami prędkość spada do 128kb, dno dosłownie z Rowu Mariańskiego
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 21:59 #12

A dostaliscie już faktury z Vectry? Cały czas gadają, ze mają klopoty i nie mogą ich wydać...
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Jigsaw34 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 83
  • Rejestracja 02-luty 10

Napisano 02 luty 2010 - 22:06 #13

Ostatnia była chyba w październiku - na m-c listopad i grudzień, do chwili obecnej ZERO faktur...........................
0

~ania~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2010 - 23:09 #14

Za styczeń też nie mam faktury!!!!
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2010 - 12:36 #15

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.02.2010, 20:59:07 napisał

A dostaliscie już faktury z Vectry? Cały czas gadają, ze mają klopoty i nie mogą ich wydać...

no faktury nie ma a ponaglenia do zapłaty to przysyłają a jak mam płacić skoro nawet numeru konta nie znam??niech się trochę zastanowią co tam robią
0

~~robert~~

• Grupa Goście

Napisano 04 marzec 2010 - 21:41 #16

vectra to żenada,mam internet 2mb w umowie,w praktyce 600-700kbs,zgłaszam i co,i nic!trzeba będzie zadzwonić do gdyni i ruszyć tych obiboków z golubia!!tak się niestety dba o klienta
Słyszałem że podwyższyli za telewizję na 39zł,za analog?!!!!
za 37,90 mam piękny obraz i dżwięk ze słonecznej platformy a nie rozmazany i kaszowaty obraz od jednej z większych tvk w polsce.
Ogólnie żenada!!!
Pozdrawiam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 04 marzec 2010 - 21:46 #17

Wyświetl postUżytkownik ~robert~ dnia 4.03.2010, 20:41:45 napisał

vectra to żenada,mam internet 2mb w umowie,w praktyce 600-700kbs,zgłaszam i co,i nic!trzeba będzie zadzwonić do gdyni i ruszyć tych obiboków z golubia!!tak się niestety dba o klienta
Słyszałem że podwyższyli za telewizję na 39zł,za analog?!!!!
za 37,90 mam piękny obraz i dżwięk ze słonecznej platformy a nie rozmazany i kaszowaty obraz od jednej z większych tvk w polsce.
Ogólnie żenada!!!
Pozdrawiam

A tak narzekaliśmy na Marton. Cudze chwalicie, swego nie znacie...
0

~FAN ROBERTA~

• Grupa Goście

Napisano 04 marzec 2010 - 22:32 #18

roberciku nie chwal tego słoneczka bo się zdziwisz jak ono o ciebie dba jak będziesz chciał z nim umowę rozwiązać ;-)
0

~~robert~~

• Grupa Goście

Napisano 04 marzec 2010 - 23:16 #19

Wyświetl postUżytkownik FAN ROBERTA dnia 4.03.2010, 21:32:14 napisał

roberciku nie chwal tego słoneczka bo się zdziwisz jak ono o ciebie dba jak będziesz chciał z nim umowę rozwiązać ;-)

drogi mój fanie,nie miałej na celu promowania słonecznej platformy tylko chęć przybliżenia ludziom za co płacą,chyba zgodzisz się ze mną ze obraz z tutejszej tvk jest mizerny!
tak do twojej wiadomości:rozwiązanie umowy trzeba wysłać na 3 miesiące przed końcem okresu podstawowego(13,18 lub 24 mc-to okres na jaki zawieramy umowę)najlepiej listem poleconym!
Już raz wysyłałem i nie było żadnych problemów,trzeba tylko dobrze PRZECZYTAĆ UMOWĘ!!!
Pozdrawiam
0

~FAN ROBERTA~

• Grupa Goście

Napisano 05 marzec 2010 - 09:18 #20

zgadza sie zapomniałeś tylko dopisać ze taki układ będzie działał jeżeli nie zmieniałeś taryfy,
bo jeżeli to zrobiłeś to słoneczko dalej będzie z tobą "współpracowało" a jakość sygnału tez pozostawia wiele do życzenia.
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych