Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

CENTRUM DECYZYJNE RYPINA

142 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 21:01:48

TO WŁASNIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ W TYM BUDYNKU KTÓRY WIDAĆ POZNIŻEJ ZAPADAJĄ NAJWAŻNIEJSZE DLA MIASTA DECYZJE
ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA OBRAZ BUDYNKU JEST TYLKO Z SATELITY
http://wikimapia.org...nkiewicza-Znicz

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 21:04:20

w 100% racja to jest rypiński pentagon

#3 ~wkurzony~

~wkurzony~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 21:40:30

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 30 styczeń 2012 - 21:01:48 napisał

TO WŁASNIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ W TYM BUDYNKU KTÓRY WIDAĆ POZNIŻEJ ZAPADAJĄ NAJWAŻNIEJSZE DLA MIASTA DECYZJE
ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA OBRAZ BUDYNKU JEST TYLKO Z SATELITY
http://wikimapia.org...nkiewicza-Znicz

Zaczyna się . Dzisiaj nasz celebryta ( ale nie ten z Cetek P.Sz. , tylko ten drugi podpisujący się też
nazwiskiem ), pracował na naszym forum tylko do 13 -ej . Zapanowała błoga cisza albowiem przeniósł się na fora , które moderuje.
Nas ...ał w " Regionie " - dziś " robił " tam jako Filmar i Frikowo ( patrz : Region - " Polsko co się dzieje ? " , ostatni jego wpis - 38 min temu ), by po 20 min zacząć obsr...wać tutaj !

No zaczynaj opluwać - jak to burmistrz , Don ... i Re... itd . , itp. jak to ty idioto potrafisz , bo jak napisano m.in. o tobie w regionie cyt.: " Jeśli idzie o ubliżanie i obrażanie - to ty jesteś specjalistą - bisie". Tam też się na tobie poznali nie wspominając , że zauważyli objawy schizofrenii .

#4 Filmar

Filmar

Swojak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 934 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 22:11:45

Wyświetl postUżytkownik wkurzony dnia 30 styczeń 2012 - 21:40:30 napisał

Zaczyna się . Dzisiaj nasz celebryta ( ale nie ten z Cetek P.Sz. , tylko ten drugi podpisujący się też
nazwiskiem ), pracował na naszym forum tylko do 13 -ej . Zapanowała błoga cisza albowiem przeniósł się na fora , które moderuje.
Nas ...ał w " Regionie " - dziś " robił " tam jako Filmar i Frikowo ( patrz : Region - " Polsko co się dzieje ? " , ostatni jego wpis - 38 min temu ), by po 20 min zacząć obsr...wać tutaj !

No zaczynaj opluwać - jak to burmistrz , Don ... i Re... itd . , itp. jak to ty idioto potrafisz , bo jak napisano m.in. o tobie w regionie cyt.: " Jeśli idzie o ubliżanie i obrażanie - to ty jesteś specjalistą - bisie". Tam też się na tobie poznali nie wspominając , że zauważyli objawy schizofrenii .
Pianę toczysz,bezradność wyłazi uszami.Napisz wreście coś konstruktywnego.Tam(prowincjuszu)są też rozsądni ludzie i trafiają się tacy jak Ty,widzący we wszystkich idiotów,pedałów,cyklistów i wrogów .Skąd masz Tyle żółci?

#5 glazurnik

glazurnik

Swojak

• Oczekujący na zatwierdzenie
  • PipPipPipPip
  • 370 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:03:07

U Was ' Bis ' " udziela się " tylko jako ' Bis ' i ' Filmar ' w jednym . Macie szczęście , bo u nas w Rypinie strasznie się rozmnożył. Pisze jeszcze jako ' glazurnik 'podpisujący się Janusz Zdunowski , frywolna ' KOALA 'i cała masa gości pod nickami : ' lolo , luko , mandaryn , ARA , VOGUE , ks. proboszcz , Jolka , Kaśka , FROZEN '... tyle zapamiętałem , a nie sposób wymienić wszystkie jego twory . Pełno go wszędzie w każdym temacie i o każdej porze . Ten rozpanoszony u nas osobnik to , już nie zaraza lecz epidemia . Na dokładkę został moderatorem społecznym .
Więc my się cieszymy , że gdy u Was " tworzy " mamy chwileczkę oddechu. Przepraszam za egoizm i pozdrawiam .

W związku ze znalezieniem takiego wpisu pragnę poinformować Państwa na tym forum że moim imieniem i nazwiskiem jako ,,glazurnik,, posługuję się sam osobiście. Nie jakiś bis, koala, frozen czy inni rozumiem że tu wiele osób pisze różne dziwne rzeczy, ale to już nie mój problem. Ja pisząc tu własne opinie często się pod nimi podpisuję więc jeżeli ktoś w to wątpi może do mnie zadzwonić i sprawdzić, nie mam nic wspólnego z osobami o jakich tu napisano i proszę mnie więcej z nimi nie łączyć. A skoro Pan ,,bis,, jest moderatorem to chyba nie podpisuje się innymi nickami ?
Janusz Zdunowski dla niedowiarków nr. 604-300-915

#6 ~ffsdfsfs~

~ffsdfsfs~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:09:12

pozdro dla mamuni w/w

#7 glazurnik

glazurnik

Swojak

• PipPipPipPip
  • 370 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:20:41

Wyświetl postUżytkownik ffsdfsfs dnia 30 styczeń 2012 - 23:09:12 napisał

pozdro dla mamuni w/w
Pozdrowię tak anonimowo dzięki , nadal na chorobowym siedzi

#8 bis

bis

Swojak

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 4536 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 00:51:23

Wyświetl postUżytkownik glazurnik dnia 30 styczeń 2012 - 23:03:07 napisał

U Was ' Bis ' " udziela się " tylko jako ' Bis ' i ' Filmar ' w jednym . Macie szczęście , bo u nas w Rypinie strasznie się rozmnożył. Pisze jeszcze jako ' glazurnik 'podpisujący się Janusz Zdunowski , frywolna ' KOALA 'i cała masa gości pod nickami : ' lolo , luko , mandaryn , ARA , VOGUE , ks. proboszcz , Jolka , Kaśka , FROZEN '... tyle zapamiętałem , a nie sposób wymienić wszystkie jego twory . Pełno go wszędzie w każdym temacie i o każdej porze . Ten rozpanoszony u nas osobnik to , już nie zaraza lecz epidemia . Na dokładkę został moderatorem społecznym .
Więc my się cieszymy , że gdy u Was " tworzy " mamy chwileczkę oddechu. Przepraszam za egoizm i pozdrawiam .

W związku ze znalezieniem takiego wpisu pragnę poinformować Państwa na tym forum że moim imieniem i nazwiskiem jako ,,glazurnik,, posługuję się sam osobiście. Nie jakiś bis, koala, frozen czy inni rozumiem że tu wiele osób pisze różne dziwne rzeczy, ale to już nie mój problem. Ja pisząc tu własne opinie często się pod nimi podpisuję więc jeżeli ktoś w to wątpi może do mnie zadzwonić i sprawdzić, nie mam nic wspólnego z osobami o jakich tu napisano i proszę mnie więcej z nimi nie łączyć. A skoro Pan ,,bis,, jest moderatorem to chyba nie podpisuje się innymi nickami ?
Janusz Zdunowski dla niedowiarków nr. 604-300-915

Spokojnie chłopie, bo za chwilę wpadniesz w panikę i zamieścisz swoje zdjęcie przy każdym wpisie. "Gościu" ma obsesję bo tak ma przykazane. Ma obowiązek zdyskredytować |Ciebie, mnie , Folmara i innych trzeźwiej myślących na tym forum, aby reszta się pogubiła. Domyślam się nawet kto to może być i z czyjego namaszczenia działa, a że to tylko domysły zostawię je dla siebie. Kłamstwa, krętactwa i podjudzanie mają krótkie nogi, więc czy wcześniej czy póżniej wyjdzie szydło z worka.

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 01:09:09

...tylko kto uwierzy w te kolejne kłamstwa teraz ' glazurnika '- Janusza Zdunowskiego , wcześniej macieja321 .

NIKT !!!

Wcześniej ukryty - prostak i szuja - opluwający i wyszydzający !

Teraz , kiedy odkryto kim jest - prawie swięty !

Tylko , które oblicze TEGO PANA jest prawdziwe ? Ci co znają tego pana twierdzą , że to wcześniejsze ukryte pod nickiem ' maciej 321 '

KOMPROMITACJA PANIE ZDUNOWSKI !!! stałeś się pośmiewiskiem i próżne są dalsze twoje kłamstwa .

#10 ~ciekawy~

~ciekawy~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 01:45:23

Wyświetl postUżytkownik bis dnia 31 styczeń 2012 - 00:51:23 napisał

Spokojnie chłopie, bo za chwilę wpadniesz w panikę i zamieścisz swoje zdjęcie przy każdym wpisie. "Gościu" ma obsesję bo tak ma przykazane. Ma obowiązek zdyskredytować |Ciebie, mnie , Folmara i innych trzeźwiej myślących na tym forum, aby reszta się pogubiła. Domyślam się nawet kto to może być i z czyjego namaszczenia działa, a że to tylko domysły zostawię je dla siebie. Kłamstwa, krętactwa i podjudzanie mają krótkie nogi, więc czy wcześniej czy póżniej wyjdzie szydło z worka.

Zapytam krótko - wiesz o tym z własnego doświadczenia ?

- dlatego usuwasz posty wykazujące Twoje krętactwa , ............. gdy wychodzi szydło z worka?

#11 glazurnik

glazurnik

Swojak

• PipPipPipPip
  • 370 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 14:05:49

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 31 styczeń 2012 - 01:09:09 napisał

...tylko kto uwierzy w te kolejne kłamstwa teraz ' glazurnika '- Janusza Zdunowskiego , wcześniej macieja321 .

NIKT !!!

Tylko , które oblicze TEGO PANA jest prawdziwe ? Ci co znają tego pana twierdzą , że to wcześniejsze ukryte pod nickiem ' maciej 321 '

KOMPROMITACJA PANIE ZDUNOWSKI !!! stałeś się pośmiewiskiem i próżne są dalsze twoje kłamstwa .

Po tym co tu piszesz sam jesteś jedną wielką kompromitacją , ale nie dla siebie bo jesteś anonimowym mieszaczem, tylko dla nas ludzi z Rypina i tego forum

#12 ~IP~

~IP~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 23:09:21

... mam dwa proste pytania do moderatora bis'a - a widzę , że tworzy właśnie pod innymi nickami - dlaczego został usunięty bardzo trafny i rzeczowy ( zgodny z regulaminem forum )wpis ' gościa ' z wczorajszego wieczoru ( ok. godz. 23- ciej ) dotyczący m.in. tego forum , jego moderatora i GP ?
Chciałem się do niego ustosunkować , a pozbawiono mnie do tego prawa.

... czy nasze rypińskie forum jest moderowane , czy manipulowane przez Pana ?

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 20:58:01

BIS'E udzielasz porad ' SOYERKOWI ' a chyba nie zauważyłeś pytań skierowanych do Ciebie !!!!!!!!!!

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 21:15:18

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 31 styczeń 2012 - 01:09:09 napisał

NIKT !!!

Witam bywam tu bardzo rzadko bo wiadomo że na zachód jeździ się pracować a nie po kawiarenkach internetowych biegać . Pragnę poinformować że osoba która się tu tak skrupulatnie rozpisuje to jakiś oszołom chyba . Człowieku nikt kto zna Janusza nie mógł by powiedzieć tego co tu sugerujesz nie wiem co tobą kieruje czy to zwykła mało miasteczkowa zazdrość czy może konkurencja , ale głupi jesteś jeżeli myślisz że kogoś nabierzesz tym co piszesz . A na koniec Ci powiem że zacznij dokładniej patrzeć w lustro bo nie ma ludzi idealnych i bez winy pamiętaj o tym zanim kogoś ocenisz

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 21:22:49

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 01 luty 2012 - 20:58:01 napisał

BIS'E udzielasz porad ' SOYERKOWI ' a chyba nie zauważyłeś pytań skierowanych do Ciebie !!!!!!!!!!

Czekamy bisie !

#16 bis

bis

Swojak

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 4536 postów

Napisano 02 luty 2012 - 05:06:10

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 01 luty 2012 - 21:22:49 napisał

Czekamy bisie !

Administrator opierając się na nr IP odpowie ci na każde twoje pytanie, a że piszę w jednej osobie odpowiedź nie będzie zgodna z oczekiwaniem.
Pozdrawiam

#17 ~l dupa~

~l dupa~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 10:36:30

Z..nek czy ty naprawdę jesteś popier... Robisz karierę na forum. Lepiej sobie odpuść bo z twoim zawodem po przyuczeniu (stolarz) raczej politykem nie będziesz. Jesteś żenujący a ja znam wiele twoich osiągnięć i z przyjemnością mogę je opisać. Problem w tym że ty naprawdę masz roztrojenie jażni.Na początek opisz swoje doświadczenie zawodowe i napisz ile czasu pracowałeś najdłużej w jednej firmie.Nie zapomnij wspomnieć o karierze w rosji i niemczech.Powinniśmy o naszych kandydatach wiedzieć jak najwięcej.
Jak cię zobaczyłem na liście platwormy to wiele ta partia straciła w moich oczach.

#18 ~el dupa~

~el dupa~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 10:45:00

czy to jest naprawde Zdun? Jeśli tak to wszedł na grzązki grunt.

#19 ~el dupa~

~el dupa~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 10:51:01

fakt że nie powinniście go tak dokładnie podpisywać bo pewnie będzie się skarżył do adminiostratora forum

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 11:28:29

Wyświetl postUżytkownik el d*** dnia 02 luty 2012 - 10:51:01 napisał

fakt że nie powinniście go tak dokładnie podpisywać bo pewnie będzie się skarżył do adminiostratora forum

To niech się skarży . Może wreszcie Administrator forum zainteresuje się jego poczynaniami na tym forum i wyciągnie odpowiednie konsekwencje , zastanowi czy taka osoba może być moderatorem , to przecież nie jest trudne - adresy IP , chyba że ........

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych