Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~deasri~

~deasri~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 20:19:59

czy to już Generalna Gubernia, bo mi się źle kojarzą mundurowi z wilczurami

#2 ~luki~

~luki~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 21:35:52

Nie będzie bezpieczniej ani w Bydgoszczy, ani w całej Polsce, dopóki prawo będzie pobłażliwe dla przestępców. Jak na razie, to straż miejska wlepia mandaty, a jak coś się dzieje, to przechodzi na drugą stronę ulicy. Pamiętam artykuł, że nie tak dawno przechodnie zatrzymali nie daleko Wyspy Młyńskiej chuligana, który chciał wyrwać kobiecie torebkę, a jak poprosili o pomoc strażniczki miejskie, te stwierdziły, że się nie zajmują takimi sprawami. Policja i Straż Miejska, do roboty, a nie trzepać ludzi za byle co !!! Te psy to chyba do węszenia, kto w krzakach piwo pije...

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 21:45:40

Sam nie wiem czy psy trzymają suki, czy suki trzymają psy ???

#4 ~Bydgoszczanin~

~Bydgoszczanin~
  • Goście

Napisano 25 luty 2012 - 21:20:16

Wyświetl postUżytkownik deasri dnia 22 luty 2012 - 20:19:59 napisał

czy to już Generalna Gubernia, bo mi się źle kojarzą mundurowi z wilczurami
Generalna Gubernia jeszcze nie,ale nie wiele już nam brakuje.Swoją drogą bardzo chciałbym się dowiedzieć
kto podjął decyzję ale tak z imienia i nazwiska o sponsorowaniu na koszt podatnika utrzymania tych piesków?
Kogo oni będą nimi szczuli?Przysłowiową babcię chandlującą pietruszką,żle zaparkowany samochód,czy może tego
głupka który to wymyślił?Czas już chyba najwyższy,żeby się wynieś z tego durnie rządzonego miasta.
Buda,wyżywienie,wynagrodzenie dla opiekuna w sumie jakieś 500 do 800 zł. miesięcznie od sztuki.A może my
mieszkańcy powinniśmy się zmobilizować i pokazać jak należy szanować nasze podatki?Co na to powiedzą
Bydgoszczanie?Czy te psy są potrzebne,a jeżeli tak,to przeciwko komu?Co jeszcze te nieroby dostaną,żeby
gnębić mieszkańców?

#5 ~ziom~

~ziom~
  • Goście

Napisano 27 luty 2012 - 11:36:07

najlepiej to zlikwidować Straż Miejską i Policję.Niech ci porządni obywatele wynajma sobie prywatna ochrone na własny koszt,wtedy może będziemy zadowoleni?kto jest za?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych