Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Blog Pana Andrzeja Wiśniewskiego

32 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~wierny czytelnik bloga Wiś~

~wierny czytelnik bloga Wiś~
  • Goście

Napisano 20 luty 2009 - 20:13:51

Dziś o godzinie 12.00 Pan Andrzej "odpalił" swoją stronę www. Czekamy na komentarze aktualnych wydarzeń. Ja osobiście się bardzo cieszę, bo jak słucham wypowiedzi Malinowskiego to zastanawiam JAK TO MOGŁO się stać że ktoś taki jak on uwierzył iż nadaje się by rządzić tym miastem?

Czytajcie i wyciągajcie swoje wnioski!!!

#2 ~jarząbek~

~jarząbek~
  • Goście

Napisano 20 luty 2009 - 20:19:21

Wyświetl postUżytkownik wierny czytelnik bloga Wiś dnia 20.02.2009, 20:13 napisał

Dziś o godzinie 12.00 Pan Andrzej "odpalił" swoją stronę www. Czekamy na komentarze aktualnych wydarzeń. Ja osobiście się bardzo cieszę, bo jak słucham wypowiedzi Malinowskiego to zastanawiam JAK TO MOGŁO się stać że ktoś taki jak on uwierzył iż nadaje się by rządzić tym miastem?

łubudubu łubudubu nech nam zyje prezes klubu

to pisałem ja- Jarząbek- żenuła

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2009 - 20:28:06

O! W Grudziądzu rozpoczęła się kampania wyborcza.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2009 - 22:50:34

No nareszcie idzie upragniona " WIOSNA " ! ! !
:rolleyes:

#5 ~~aga~~

~~aga~~
  • Goście

Napisano 20 luty 2009 - 23:00:44

A jak ...czas rozpoczac kampanie wyborcza...moze znowu uda sie zalapac na cieple stanowisko.pozpstaje liczyc na krotka pamiec i glupote wyborcow...ale pan andrzej jest w tym temacie wytrwaly :)

#6 ~wyborca~

~wyborca~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 00:13:12

Na głupotę wyborców liczył tez Maliniak i wygrał.Patrz tzw."Niezależny Kurier Grudziądzki".Dlaczego pozostali mają byc inni ??????? Do boju-następny tzw."II Niezależny Kurier Grudziądzki" i będzie dobrze !!!!!!

#7 ~Tuskacz.~

~Tuskacz.~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 04:45:35

Powstaje nowa partia Blok P.A.W.

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 08:27:12

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Precz z Wiśniakiem, już dość w tym mieście skandali obyczajowych, okłamywania wyborców i wprowadzania dyktatorskich rządów.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 08:37:36

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21.02.2009, 08:27 napisał

Precz z Wiśniakiem, już dość w tym mieście skandali obyczajowych, okłamywania wyborców i wprowadzania dyktatorskich rządów.

A ja wolę Wiśniaka niż Maliniaka. Przynajmniej coś dla tego miasta zrobił. A obecny celowo doprowadza miasto do upadku. To skandal by rodzime firmy bały się swojego gospodarza (patrz: MZK)
Jeżeli chodzi o skandale obyczajowe Wiśniaka - to z jego Pesselu wynika że niewiele może. Ania i takie tam inne wyjechały) :P

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 10:15:06

Przynajmiej jakaś opozycja do tego bełkotyu samozadowolenia obecnej ekipy. Zawsze warto poznać dwie strony medalu. Zostawcie wątek osobisty AW z skupcie sie na merytorycznej treści.Za moralność wystawcie odzielną ocene, jak musicie - za profesjonalizm zawodowy odzielną ,wyjdzie średnia jesli juz tak oceniacie człowieka.
Ile ciekawych rzeczy dowiemy sie, których Kurier nigdy nie rozgłosi. Tylko sie cieszyc należy.

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 19:48:24

Tylko nie nauczyciele!!!!!!!!!.

Zaden z nich nie powinien być Prezydentem naszego Grodu.

Brak pomysłu na miasto,jakieś kosmiczne wizje lub obecnie brak wizji.
Ewidentny brak gospodarności,bałaganiastwo i rozrzutność to cechy AW i obecnych władz.
Dowody: widać na każdym kroku.

#12 ~kiki~

~kiki~
  • Goście

Napisano 21 luty 2009 - 20:59:17

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21.02.2009, 19:48 napisał

Tylko nie nauczyciele!!!!!!!!!.

Zaden z nich nie powinien być Prezydentem naszego Grodu.

Brak pomysłu na miasto,jakieś kosmiczne wizje lub obecnie brak wizji.
Ewidentny brak gospodarności,bałaganiastwo i rozrzutność to cechy AW i obecnych władz.
Dowody: widać na każdym kroku.

Fakt- Wisniewski polonista, malinowski w-fista...zeby chociaz matematyk, nie mialby przynajmniej problemow z liczeniem....no coz, w szkole pensyjki marne, wiec garna sie do rzadzenia

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2009 - 10:26:41

Dzięki temu RORUM dowiedziałem się, że portal Andrzeja Wiśniewskiego znowu działa. Bedę zaglądał na jego stronę. Myślę, że za wcześnie żeby komentować .... Moim zdaniem będzie ciekawiej w lokalnej polityce.

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2009 - 10:56:15

UWAżAJCIE JAK TYLKO POKAżE SIę ZAWIESZONA STRONA ANTYWIśNIAK!

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2009 - 13:15:46

Może to zmobilizuje obecne władze do szybszego podejmowania decyzji. Może i my, mieszkańcy Grudziądza skorzystamy na tym.

#16 ~~~gość~~~

~~~gość~~~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2010 - 09:49:11

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21.02.2009, 08:37:36 napisał

A ja wolę Wiśniaka niż Maliniaka. Przynajmniej coś dla tego miasta zrobił. A obecny celowo doprowadza miasto do upadku. To skandal by rodzime firmy bały się swojego gospodarza (patrz: MZK)
Jeżeli chodzi o skandale obyczajowe Wiśniaka - to z jego Pesselu wynika że niewiele może. Ania i takie tam inne wyjechały) :P
Ale żal mi ciebie ty durniaku jeszcze dostaniesz po du*** od wiśniaka

#17 ~Azja~

~Azja~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2010 - 10:32:36

[quote name='wierny czytelnik bloga Wiś' date='20.02.2009, 20:13:51' post='126497']

Wstyd - tu na Forum p.Andrzeju pod dziwnym nick^iem ogłaszać się ze swoją stroną! To reklama - zgłoszę do usunięcia!

#18 ~Marian~

~Marian~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 17:41:37

Witajcie Grudządzanie,
O czym Wy piszecie ? Po co te polemiki, złośliwości i nerwy. Kampania prezydencka już się faktycznie zaczyna ale Pan Andrzej Wiśniewski nie będzie w niej startował. Dlaczego ? Odpowiedź jest banalne prosta. Po ostatnich przegranych wyborach (dzięki Bogu) stwierdził w mediach, że "...w Grudziądzu pod rządami Malinowskego nie da się żyć. Więc On wraz z całą rodziną wyprowadza się z miasta". Myślę, że jest osobą zbyt poważną, żeby rzucać słowa na wiatr. Więc skoro zrobił jak obiecał to nie będzie chyba tu wracał po to, żeby znowu po kolejnych przegranych wyborach znowu wyjeżdżać.
I wszystko jasne.
Pozdrawiam i życzę Panu Prezydentowi Malinowskiemu dalszych sukcesów w rozwijaniu Grudziądza i kolejnego zwycięstwa w wyborach.

#19 ~obserwator~

~obserwator~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 18:46:03

Wyświetl postUżytkownik Marian dnia 22 luty 2012 - 17:41:37 napisał

Witajcie Grudządzanie,
O czym Wy piszecie ? Po co te polemiki, złośliwości i nerwy. Kampania prezydencka już się faktycznie zaczyna ale Pan Andrzej Wiśniewski nie będzie w niej startował. Dlaczego ? Odpowiedź jest banalne prosta. Po ostatnich przegranych wyborach (dzięki Bogu) stwierdził w mediach, że "...w Grudziądzu pod rządami Malinowskego nie da się żyć. Więc On wraz z całą rodziną wyprowadza się z miasta". Myślę, że jest osobą zbyt poważną, żeby rzucać słowa na wiatr. Więc skoro zrobił jak obiecał to nie będzie chyba tu wracał po to, żeby znowu po kolejnych przegranych wyborach znowu wyjeżdżać.
I wszystko jasne.
Pozdrawiam i życzę Panu Prezydentowi Malinowskiemu dalszych sukcesów w rozwijaniu Grudziądza i kolejnego zwycięstwa w wyborach.
Czy jesteś z innej planety czy też ślepy i głuchy - o jakich ty suksesach mówisz?

#20 ~Marian~

~Marian~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 19:30:16

Ja jestem Grudziądzaninem. Mieszkam tu już ponad pięćdziesiąt lat.Potrafię dostrzec to co się zmieniło na lepsze. Przypominam sobie to co było jeszcze kilka lat temu a co jest teraz. Wiem, że taki okres, takie możliwości i takie dotacje. Ale nie każdy potrafiłby to wszystko wykorzystać i zrobić w mieście tyle ile zrobił za swojej kadencji Malinowskiego. Obecny Prezydent robi w mieście dużo i to dla wszystkich. Żyje się lepiej i wygodniej. Przede wszystkim spokojniej i kulturalniej. A bezrobocie ? No cóż. Jest wszędzie i nie ma na to siły. Jeżeli ktoś w czasie kampanii wyborczej obiecuje, że zmniejszy bezrobocie jest głupcem lub kłamcą. Głową muru się nie przebije. Ja mam pracę bo chcę pracować. Pracuję fizycznie chociaż powinienem siedzieć za biurkiem. Ale pracuję i nie popijam piwka korzystając z opieki socjalnej i narzekając jak to jest źle w tym mieście i kraju.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych